Találtam egy VIZIPIPÁT, a fiam szobájában, az ágya alatt. Ez mire jó? Aggódom.
"A vízipipázás során jelentősen nagyobb mennyiségű szén-monoxid kerül a tüdőbe, mint cigarettázás közben. A mérgező gáz a vér oxigénszállításáért felelős, vörösvértestekhez kapcsolódó vérfestékhez, a hemoglobinhoz kötődik, kiszorítva onnan az oxigént. Terhes nőknek, valamint szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek szigorúan tilos vízipipázni!"
Ez tök jó, de még mindig nem a szén-monoxid a legkárosabb dolog ebben. Az kiürül idővel, semmi maradandó hatása nincs annak az így is csekély mennyiségnek, ami keletkezik. Ennyi erővel ne bográcsozz az udvarban, mert minden égésnél keletkezik minimális mennyiségű szén-monoxid is.
A cigarettázásban a legkárosabb hosszú távon a papír égéséből származó kátrány. Na, az itt például egyáltalán nincs.
Még mindig nem azt mondom, hogy nem káros, de lásd a 16. választ (válaszom), ez nem egy napi többszöri tevékenység.
Azért mert néha vízipipázik rögtön drogosnak kell elkönyvelni...
Nekem is volt pipám 16-17 éves korom körül, ízesített dohányt szívtunk vele mikor buli volt és ennyi.
Vicces az emberek reakciója amúgy xD
Ha mondjuk egy crack pipát találtál volna az ágya alatt akkor megérteném, de ez egy szerencsétlen vízipipa... :D
"A vízipipát az emberek 90%-a ízesített dohányra használja, drogra szerintem kevesen. "
Szerintem ezt a 90%-ot írjuk át 99,9999%-ra. Egyetemista vagyok, de eddig egyetlen embert ismertem aki füvet szívott belőle, aztán utána dobták is ki, mert nem jött ki belőle az íze.
Hogy mire való, sokan leírták, a gyerekkel beszélgess el komolyan.
Kiskorúnak erre nincs szüksége!!!!!!
És felnőtt embernek sem, de ő maga dönt, míg a gyerek a TE felelősséged!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!