Anyukák! Ti nagyon kialadnátok ha a kamasz (17) lanyotok szobajaban terhességi tesztet talanatok?
Szerintem lehet egy ilyen ebszélgetést úgy végig folytatni, hogy kínosan élje meg.
Persze nem ez a természetes, de szükség törvényt bont.
Én kiakadnék, mert
1. kapott rendesen szexuális felvilágosítást.
2. Elég nekem 12 óráznom, hogy megfelelő életkörülményt biztosítsak a 2 gyereknek, nem kell a nyakamba egy csecsemő
Az előzőekkel egyet értek.
Pánikolni nem kell, viszont mindenképpen egy rákérdezés, mely miatt zavarba jön és egy kínos előadás hatással lehet rá...
Attól függ hány csík van a teszten.
Nekem mindig van itthon teszt, hogyha késne a mensesem meg tudjam nézni, ne parázzak.
Kamaszként is, kb fél évente csináltam tesztet, mivel tudtam hogy száz százalékos védekezés nincs, és ha késett akkor mindig bepánikoltam.
Szóval ha negatív a teszt, nem szólnék semmit, ha pozitív, na akkor átesnék pár pánikrohamon mire hazaér.
Max annyit szólnék, ja kínosan élné meg, hogy gumi az X fiókba ha kell, vegyen ki, nem számolom.
Valaki itt azt írta, hogy úgy elbeszélgetne vele, hogy többet ne merjen erről beszélni vele.....Mert akkor kivel beszéljen erről ha nem az anyjával???
Ez a hozzáállás eléggé lekezelő és ostoba már csal azért is, mert pl nagyon sok ember tart otthon amúgy is tesztet még ha tudja is, hogy mindig védekezik, hogy néha ha kétségei vannak biztosra mehessen. Egyáltalán nem biztos, hogy a lány szobájában azért van teszt, mert ribi és nem tudja mi az a védekezés. Bár mondjuk hogyha egyből ezt feltételezed a gyerekedről az azért rád is vet egy méretes árnyékot...
A kérdésre válaszolva, rákérdeznék de semmiképpen nem úgy, hogy összeszarja magát mert annak semmi értelme. A válaszából ítélve vagy dumálnék még vele erről, vagy ha azt látom, hogy elég érett és védekezik akkor ráhagyom, ő dolga, baj meg nem lesz, mert nem hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!