Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen a betegségemmel...

Miért ilyen a betegségemmel szemben?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz gyerekkorom volt: gyerekkori szexuális bántalmazás, az iskolában engem cikiztek éveken át, apám alkoholista lett, elttaszitot magátol és meghalt. Szorongásos pánikbeteg lettem néhány éve enyhe skizofréniával és súlyos depresszioval mellette. Anyám sokszor mondogatta felejtsem el a multat, lépjek már tul rajta, csak rajtam múlik minden, nekem kell tenni azért hogy meg gyogyuljak, kéne egy barát, meg el kéne felejteni a multat meg ne gondoljak a multra. Neked kell akarnod kilêpni a betegségből, stb.

Ezzel a hibáztatással semmit se segitett, a pszichologus többet segít! Sokadik végighallgatás után annyira feldühitett hogy kiabáltam vele hogy ezzel semmit se.segit meg hogy elköltözök albérletbe és itthagyom a lakáshitellel terhelt házát, fizeti egyedül ahogy akarja s nem fog érdekelni ha nem tudja, meg hogy én vagyok a hibás a betegségem miatt, köszönöm szépen!

Ezek után még ő volt felháborodva s mondta jó költözz el

Utána aztán azt mondtaa nem nem te vagy a hibás a betegség miatt.

Azóta nem nagyon beszéltünk,látom rajta hogy depresszios, letört azóta. Nincs kedvem semmihez vele szemben. Folyton csak beleturkál az életembe, a bátyámmal együtt aki meg el se hiszi hogy beteg vagyok.

2015. jún. 2. 08:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ma azt mondta nekem hogy hát nem is köszönök neki. Mondtam miért kéne hiszen mindent rám zudít. Azt mondta hogy nem lesz többet ilyen, meg nem zuditja többet rám ezeket.
2015. jún. 3. 09:09
 12/13 A kérdező kommentje:
vagyis azt mondtam neki hogy miért kéne mikor ugyis azt mondta hogy költözzek el. Akkor mondta h én mondtam először azt h elköltözök. Mondtam neki h azért mert mindent rám zudit meg nem hagy békén. akkor azt mondta hogy többet nem fogja .......
2015. jún. 3. 09:51
 13/13 anonim ***** válasza:
27%
komolyan hány éves vagy, mert olyan mintha egy tini mesélné ezt el... és ha nekem lenne beteg gyerekem egy idő után nálam is kipukkanna a lufi,egy ideig sajnálom utána viszont csak nyűg lennél,ha nem próbálsz meg semmit sem tenni a javulásért.
2015. jún. 3. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!