Miért kell erre gondolni azért, mert a lakótársam fiú lesz? Hogy nyithatnám fel a szemét?
Szeptemberben egyetemre megyek, tőlünk 260 km-re.
Van egy fiú barátom, aki már 1 éve abban a városban tanul, ahová én is megyek és Ő ott kapott egy lakást, ami szinte tökéletes számomra. És felajánlotta, hogy költözzek hozzá, mert üres szobák vannak, nagy a hely, nem zavarnék. Örültem, mert ez tényleg jó megoldás.
De anya nem így gondolja... Sőt, most azzal állt elő, hogyha kell, inkább béreljek külön lakást, mert hogy én azzal a fiúval biztos nem fogok egy fedél alatt lakni, ha kell, akkor el sem enged és majd tanulok itt, a helyi főiskolán.
Kérdeztem, hogy amúgy mi a baja ezzel a helyzettel, mert az nem indok, hogy "annak a fiúnak a szeme se áll jól" és a pletykákra sem kell alapozni. Erre kiderült, hogy az zavarja, hogy mégis mit gondolnak majd mások, azt fogják hinni, hogy én szexért cserébe lakhatok ott (a srác eléggé vonzza a nőket), meg hogy majd biztos én is a hatása alá kerülök...
Több, mint 10 éve jóban vagyunk, ismerem már.
A lakás nagyon jó környéken van, közel az egyetemhez, mindenhez. Ráadásul nem is lennék egyedül és ez nekem számít.
20-as, nagyon aranyos fiú volt és nagyon őszintén adta elő magát, mosolyogva takarítottak a lányok :))
Mondjuk ha kértek tőle valamit - pl fuvar haza, vagy cipekedés, vagy hogy kísérje el őket valahová, vásároljon be akkor szó nélkül megtette.
Valóban nincs belénk kódolva. A saját házamban is utálok takarítani. Nagyon minimálisan csinálom s bár a párom nekem is aranyos, nem csinálnám meg helyette. Mivel ő sem szeret annyira nagyon takarítani, nem várom el, hogy ő csinálja az én részemet, de ennyi. Mindenki csinál valamit, nem vet fel minket a piszok és kész.
A főzés viszont érdekes az albérletben, ahhoz mi köze a lakótársnak? Annyira aranyos srác, hogy mindenki összehaverkodik vele? Végülis elképzelhető, plusz vannak roppant házias lányok. Én főztem, de a fiú lakótársamnak sosem adtam belőle, igazából 2 idegen voltunk szomszédos szobában.
No, az alapkérdésben inkább az gyanús, hogy rezsit sem akar... Oké, hogy barátok, de merő barátságból fizetni másnak a rezsijét évekig... A lakbért még megértem, lehet, hogy neki jól jön a társaság, idegen lakót nem akar, de még hivatalos pepecselést se, hogy lakója van, illegálisan megint nem, s szívesen segít a lánynak. Megértem, ha valaki nem hisz ebben, de esély attól még van rá. De a rezsit nyilván fizesse magának az ember, én rá is kérdeznék a srácnál, hogy mégis miket képzel rólam...
Döntést az emberismeretemre alapozva tennék, így messziről nehéz megállapítani, mi merre. Különösebben nem csodálkozom az anya reagálásán, akkor sem, ha a fiú igazából egy angyal... Nem ez a tipikus s ilyen esetekben egy anyának könnyen támadnak negatív gondolatai...
Simán laknék együtt a legjobb barátommal, aki fiú. Tudom, hogy nem lenne köztünk semmi.
És azt is tudom, hogy egyikünk sem akarná eltartani a másikat, vagy eltartatni magát a másikkal.
Kérdező láthatod, ahogy kutyából nem lesz szalonna, úgy parasztból nem lesz úr.
"alig várod, hogy beakasszon neked".
Mit gondolsz milyen "nő" ír ilyen kommentet?
Dobd a kukába ezeket a kiéhezett egyedülállók által elkövetett mocskokat.
Még eszembe jutott egy közmondás kérdező.
"Éhes disznó makkal álmodik"
Ez alapján eldöntheted, hogy kinek mennyit ér az irománya.
Költözz. Az a legjobb megoldás.
Vicces, hogy te akarod anyád szemét felnyitni...
De a lányokat vonzó krapek mellett érdekes jelenség leszel a lakásában, az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!