Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan nyithatnám fel anya...

Hogyan nyithatnám fel anya szemét?

Figyelt kérdés

Már nem élek otthon, de sokat járok haza, mert sok testvérem van. A szüleim elváltak, anyának és apának is lett másik kapcsolata, majd házassága. Mindenki anyával maradt, mert apának akkor nagyon rossz időszaka volt.

Anya új házasságából lett még 2 fiú tesóm, most az egyik 11, a masik 13éves.

Apának pedig van egy 5éves kislánya és egy 8éves fia.

Legidősebb öcsémmel eldöntöttük, hogy elvisszük őket uszodába. Én 23vagyok, öcsém 19 és a húgunk is jött volna, aki 17éves, tudtunk volna nyilvánvalóan vigyázni rájuk.

19éves öcsémről tudni kell, hogy meleg. Mindenki elfogadta meg rendben volt ezzel a dologgal. Tudtuk már rég óta, hogy valami fura benne egy kicsit.

Tehát anyának mondtam, hogy el szeretném vinni a srácokat. Mondta, hogy egyedül tuti nem, erre mondtam, hogy öcsémmel. Mondta jó.

Aztán mostohaapám elkezdett kiabálni velem, hogy hova tettem az eszem?! Gondoljak már bele, hogy a kisebb Tesóim félmeztelenül lesznek ott és hogy az öcsém majd biztos rosszakat fog gondolni meg fantaziálni.

Erre anyám helyeselte, hogy igaz és öcsém nem jöhet.

Annyira ideges lettem. Hogy lehetnek felnőtt emberek létére ilyen buták??? Mit gondolnak, hogy öcsém majd rámozdul a kicsikre?! Annyira undorító. Én tényleg azt hittem, hogy elfogadják, mivel nem élek otthon nem látom mit művelnek vele. Undorító!

Mégis mit tehetnék, hogy legalább a saját anyánk elfogadja őt?

2015. jan. 19. 21:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Sok beszélgetés. Sajnos, ha nem nagyon vagy velük, akkor ezt nehéz megoldani.
2015. jan. 19. 21:56
 2/22 tetro ***** válasza:
89%
Te meg egy hetero lány vagy. Ennyi erővel te is rámozdulhatnál a kicsikre. Tőled miért nem féltik őket?
2015. jan. 19. 22:00
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
Micsoda sötét felfogás.:S Te hetero nő vagy (gondolom..), attól nem félnek, hogy te is rájuk mozdulsz? Én körítés nélkül elmondanám a véleményem, és hogy mekkorát csalódtam bennük.
2015. jan. 19. 22:00
 4/22 A kérdező kommentje:

Hetero férfi vagyok, de szerintem ez nem változtat semmin. Akkor én a húgomra nyomulhatnék rá, öcséim pedig a nőverükre, szóval ugyan ott vagyunk.

El szeretném magyarázni anyának, hogy az öcsém nem beteg, csak meleg, viszont aki úgy gondolja, az a beteg. És nekik vannak beteges gondolatai nem az öcsémnek

2015. jan. 19. 22:20
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Hát ne haragudj már , de ha nem fogadják el azt ,amit a világra hoztak és még ócsárolják ilyenekkel ,akkor nem szerették sosem. Legalább is az anyáról ez így szépen kiderült.
2015. jan. 19. 22:21
 6/22 A kérdező kommentje:

Anya sosem szerette őt igazán, pedig okos meg rendes gyerek. De mindenért őt büntette.

De ez egyszer végre magába kéne néznie, mert az öcsém miattuk kezd lefelé haladni.

2015. jan. 19. 22:24
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

Állj elé és mondd meg neki mit gondolsz,valamint hogy (jogosan) undorítónak találod ezt a viselkedést,hiszen könyörgöm,a saját gyereke:/

Amúgy öcséd nem tud elköltözni?Esetleg hozzád?Felháborító,hogy valaki a gyermekével így bánjon,csak azért mert picit más.Még egy idegentől azt mondom oké(na jó annyira az sem)...na de hogy egy édesanya...

2015. jan. 19. 22:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg anyukádat, hogy ezek szerint ő is rád mozdult-e kiskorodban , esetleg az öcsédre!
2015. jan. 19. 22:58
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértésnek szánom, de te is tudhatod, hogy ez a dolog magas intelligenciát kíván.
2015. jan. 19. 22:59
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
anyád nem szereti a saját gyerekét. aligha van ennél szomorúbb dolog a világon.
2015. jan. 20. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!