Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan nyithatnám fel anya...

Hogyan nyithatnám fel anya szemét?

Figyelt kérdés

Már nem élek otthon, de sokat járok haza, mert sok testvérem van. A szüleim elváltak, anyának és apának is lett másik kapcsolata, majd házassága. Mindenki anyával maradt, mert apának akkor nagyon rossz időszaka volt.

Anya új házasságából lett még 2 fiú tesóm, most az egyik 11, a masik 13éves.

Apának pedig van egy 5éves kislánya és egy 8éves fia.

Legidősebb öcsémmel eldöntöttük, hogy elvisszük őket uszodába. Én 23vagyok, öcsém 19 és a húgunk is jött volna, aki 17éves, tudtunk volna nyilvánvalóan vigyázni rájuk.

19éves öcsémről tudni kell, hogy meleg. Mindenki elfogadta meg rendben volt ezzel a dologgal. Tudtuk már rég óta, hogy valami fura benne egy kicsit.

Tehát anyának mondtam, hogy el szeretném vinni a srácokat. Mondta, hogy egyedül tuti nem, erre mondtam, hogy öcsémmel. Mondta jó.

Aztán mostohaapám elkezdett kiabálni velem, hogy hova tettem az eszem?! Gondoljak már bele, hogy a kisebb Tesóim félmeztelenül lesznek ott és hogy az öcsém majd biztos rosszakat fog gondolni meg fantaziálni.

Erre anyám helyeselte, hogy igaz és öcsém nem jöhet.

Annyira ideges lettem. Hogy lehetnek felnőtt emberek létére ilyen buták??? Mit gondolnak, hogy öcsém majd rámozdul a kicsikre?! Annyira undorító. Én tényleg azt hittem, hogy elfogadják, mivel nem élek otthon nem látom mit művelnek vele. Undorító!

Mégis mit tehetnék, hogy legalább a saját anyánk elfogadja őt?

2015. jan. 19. 21:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21%

kezdeném azzal, hogy én a melegségre betegség tekintek...

de szerintem ez hülyeség...rámozdul az öccseire? -.- a szüleidnek még betegebb gondolatok járnak a fejükben...úgy tűnik mégse fogadták el teljesen, vagy fogták fel ezt a dolgot...attól mert meleg valaki nem biztos, hogy pedofil is...főleg nem a saját testvéreivel...szerintem téves képük van a testvéredről...van olyan meleg aki lehet ezt tenné, de az öcsédet ennyire ismerik??? szerintük ilyenre képes? én nem ismerem...de vagy te nem tudsz valamit az öcsédről, vagy ők a tudatlanok...

2015. jan. 20. 10:24
 12/22 ftf1983 ***** válasza:
91%
Talán meg kéne érteniük az embereknek végre, hogy a pedofília és a homoszexualitásnak két teljesen külön dolog és független a szexuális orientációtól. Sőt, a pedofilok döntő többsége heteroszexuális
2015. jan. 20. 11:14
 13/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom az öcsédet, nem lehet könnyű neki. Szerintem akár mit csinálhatsz, ha anyukád így gondolkodik, és eddig sem annyira szerette, akkor ezen nem tudsz változtatni.

Esetleg az nem opció, hogy az öcséd hozzád költözzön?

2015. jan. 20. 11:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég buta dolog valakit a homoszexualitás miatt megbélyegezni. Főleg a saját gyereket. Agyrém!
2015. jan. 20. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer olvastam egy amcsi kutatást arról hogy az emberek túlnyomó része nem tud vonzodni a rokonaihoz.
2015. jan. 20. 14:34
 16/22 anonim válasza:
100%

Jól olvasom, hogy az ÉDESANYÁD először a két féltestvéredet (11 év 13 éves) elengedte volna Veled, az öcséddel (19 éves, meleg) és a hugoddal, majd amikor a mostohaapád (anyád 2. férje; a két kistesód apja) azt megtudta Ő volt az aki megakadályozta és lényegében az ÉDESANYÁD az helyett, hogy az Öcséd mellé állt volna inkább a férjének adott igazat?

Végül hogy tudtátok vagy tudjátok ezt a dolgot megoldani?

2015. jan. 21. 15:37
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

Öcsém nem szeretne elköltözni otthonról

Jelenleg nem tudtuk megoldani, öcsém azt mondja, nincs baj, de mivel az öcsém, így nem igazán tud hazudni nekem.

Húgom mondta, hogy egyre többször vannak dührohamai, és bezárkózik.

Szeretem az összes testvéremet, de az öcsémért mindent megtennék, viszont jelenleg tanácstalan vagyok, mi lenne a legjobb döntés.

2015. jan. 21. 21:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez eleg szomorú!

Szerintem beszélj a tesóddal, hogy rad mindig számíthat, neked mindent elmondhat.

En amugy meg mondanám a szüleimnek hogy hova menjenek..

2015. jan. 22. 12:21
 19/22 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos a probléma sokrétű.

Az egyik legnagyobb probléma,hogy amikor a nevelő apa a testvéredre nézve negatív dolgot mondott,vagy kért az édesanyátok nem állt ki a gyereke mellett.

Ez nagyon nagy baj.

Elég nagy tragédia egy családban a válás.És nehéz lehet megemészteni,főleg a gyerekeknek,pláne ha egy új(idegen ember) lép be a családba.

Van egy olyan érzésem,hogy édesanyádnak kellett valaki,aki támogatja,egyedül nem tudott volna megélni.

Ugyanis,ha ez nem így lenne,akkor feltétel nélkül kiállt volna a saját gyereke mellett.

Ha jól veszem ki a dolgot,akkor 2en vagytok testvérek,és van 3 féltestvéretek,innen-onnan.

Én biztos,ha elválnék,és már lenne két gyerekem,nem vállalnék egy új kapcsolatba gyereket.

Szerintem felelőtlenség.

2015. jan. 26. 04:11
 20/22 anonim ***** válasza:
68%

Uh,a 17 éves húgot kihagytam.

akkor 3an vagytok testvérek +2 fiú+1 lány.

3 gyerek után nekem elég fura,hogy még gyereket vállalnak új kapcsolatba(feltételezem nem olyan fiatalon).

Túl sok a gyerek.Nem hiszem hogy ennyi gyerekre oda lehet figyelni.

te is 23 éves vagy.

Sokan még otthon laknak ilyenkor.

2015. jan. 26. 04:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!