Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az anyáról, aki fiamnak hivja a lányát?

Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 18:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Puffogjál csak tovább kérdező...
2015. máj. 20. 18:42
 12/25 anonim ***** válasza:
38%
Egy öregnek elnézhető, hogy így szokta meg. De mondjuk 50 év alattiaknak nem. Ez az én véleményem.
2015. máj. 20. 18:42
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Kb mint az ember jelző is régen a férfiakra. Nőkre nem mondták. Régies szokás...
2015. máj. 20. 18:47
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
Anyukám is szokott így hivni..mi ebben a furcsa?
2015. máj. 20. 18:57
 15/25 anonim ***** válasza:
21%

Engem nem szoktak úgy nevezni.

Én Tesómat szoktam úgy hívni.

2015. máj. 20. 19:49
 16/25 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy miért kérdezik meg annyian, hogy miért furcsa miközben senki se mondta hogy furcsa. (Kivéve azok akik ezt megkérdezik, ők használták a furcsa szót erre s ezzel fel is vetették hogy furcsa.) Mire jó vajon azt felvetni amivel nem értünk egyet úgy hogy más szóba se hozza.

Továbbá az is érdekes, hogy lepontozzák azokat aki leirják, hogy mi a szokás a családjukban. (igaz ők se a kérdésre válaszoltak, de ők legalább képesek normális hangnemben normálisan kifejezve önmagukat hozzászólni.

Na de aki egy semleges kérdésbe bejön kötekedni...

Még ha legalább a holocaust tagadása lenne a vita tárgya vagy az abortusz? Na de itt még vita sincs.

De egyesek képesek még akkor is vitát imitálni, ha nincs...

2015. máj. 20. 20:35
 17/25 anonim ***** válasza:
72%

Én az alapján, hogy valaki hogy szólítja a gyerekét, lányomnak, fiamnak, kicsimnek, gyerekemnek, vagy bárhogy, nem tudok véleményt alkotni és nem is lehet.

Nyilván ez volt szokás a családjukban, így szokta meg. Egyik nagyszülőm pl. minden sokszor minden családtagot a vezetéknevén szólított, pedig a legtöbbnek ugye ugyanaz volt a vezetékneve. :D Amúgy az egyik lehető legjobb ember volt, akit ismertem, de nem a megszólítás miatt, ilyesmiből nem lehet arra következtetni, ki milyen ember.

2015. máj. 20. 21:03
 18/25 anonim ***** válasza:
72%

Semmi..mi lenne?! Régimódi egy kicsit, de ennyi.

Ha azért hívja így, mert fiút akart és egyszerűen nem tudja elviselni a gondolatot, hogy lánya van, emellett pedig gyakorlatilag fiút nevel belőle, akkor rossz szülőnek tartanám.

Ha szófordulatként használja, mert ő ezt így hallotta/tanulta, akkor semmi különöset nem gondolnék erről.

2015. máj. 20. 21:04
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

# 6

Itt az emberek többsége sajnos egy ordenáré paraszt aki csak flegmán tud válaszolni ezzel akarják növelni az egójukat hogy mekkora bölcs emberek...

2015. máj. 21. 06:56
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó teljesen leírta a frankót...és banyek ha megnéznénk kik azok, a 99 %-a nő lenne... :D
2015. máj. 21. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!