Börtönben a férjem, mit mondjak a hároméves fiamnak?
Amikor két hónapos volt a fiam, akkor vitték be a férjemet. Azóta sosem látta, csak fotón. Küldött neki rajzokat mindig, mondom neki, hogy apa küldi neked. Eddig azt mondtam, hogy dolgozik, ha kérdezte hol az apa. Ma éjjel viszont felkelt, felkeltett engem is, hogy anya, hol az apa? Mondom neki, tudod, hogy dolgozik, aludjál. És hisztisen mondta, hogy nem dolgozik, hol van az apucikááám??? Erre azt feleltem neki: Börtönben. És akkor úgy elgondolkodva visszakérdezett: -Börtönben? Majd megpuszilgatom meg megölelem az én apucikámat.
És megnyugodtan lefeküdt aludni. Mit kellett volna mondjak? Mondanom sem kell én meg elsírtam magam.
Nem biztos, hogy tudja, hogy mi az a börtön pontosan.
Mondd el neki, hogy most nem lehet veletek. El kellett mennie egy helyre (a börtönbe) ahol x ideig kell maradnia.
(Gondolom, meg van, hogy pontosan meddig.) Aztán azt az időpontot várjátok közösen.
Igazat mondd neki.
Lehet, hogy ez neked most kellemetlen de neki az lenne a csalódás ha becsapnád.
Mikor szabadul?
Hogy hogy nem tudjátok, meddig lesz börtönben?
Már majdnem 3 éve bent van. Ennyit nem lehet ítélet nélkül.
" Hogy hogy nem tudjátok, meddig lesz börtönben?
Már majdnem 3 éve bent van. Ennyit nem lehet ítélet nélkül."
Ezt miből szűrted le?
Mondd el az igazat neki az ő nyelvén!
Elmondhatod azt is hogy a börtönben is dolgozik, hogy ne érezze eddig becsapva magát.
Lehet hogy itt az ideje hogy a személyes találkozóra elvidd őt is?
Írtam neked több ötletet is , hogy mivel lehetne neki megmagyarázni,de kitöröltem. Arra jutottam, hogy én a helyedben most elmennék a családsegítő pszihológusához és tanácsot kérnék a továbbiakra.
6:
"Amikor két hónapos volt a fiam, akkor vitték be a férjemet."
"mit mondjak a hároméves fiamnak?"
Akkor nem 3 éve van bent?
De!
De ebből nem derül ki mennyire ítélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!