Börtönben a férjem, mit mondjak a hároméves fiamnak?
Amikor két hónapos volt a fiam, akkor vitték be a férjemet. Azóta sosem látta, csak fotón. Küldött neki rajzokat mindig, mondom neki, hogy apa küldi neked. Eddig azt mondtam, hogy dolgozik, ha kérdezte hol az apa. Ma éjjel viszont felkelt, felkeltett engem is, hogy anya, hol az apa? Mondom neki, tudod, hogy dolgozik, aludjál. És hisztisen mondta, hogy nem dolgozik, hol van az apucikááám??? Erre azt feleltem neki: Börtönben. És akkor úgy elgondolkodva visszakérdezett: -Börtönben? Majd megpuszilgatom meg megölelem az én apucikámat.
És megnyugodtan lefeküdt aludni. Mit kellett volna mondjak? Mondanom sem kell én meg elsírtam magam.
Tehát lényegében csalt, meg sikkasztott.
De "semmi rosszat nem csinált"... persze, ezek tök erkölcsös dolgok.
3 éve van lecsukva, és fogalmad nincs mennyit kapott?! Értelmes vagy ám te is!
"Még egy évet biztos bent lesz" Te! Emberölésért nem adnak sokkal többet, meg amit elengednek ezért-azért....
Miért nem jártok látogatni?
Amúgy meg egy 3 éves kisgyerek, aki apa nélkül nőtt fel, vagyis hozzá van szokva, hogy nincs jelen az életében, nem is tartatok vele semmilyen kapcsolatot, kizárt dolog, hogy így viselkedjen. Ő max kérdez róla, de nem ébred emiatt hisztisen az éjszaka közepén, hiszen fogalma nincs, milyen apával élni, kötődni hozzá.
Az őszinteséggel is óvatosan kell bánni ebben a korban. Gondolom nem szeretnéd hogy úgy érezze hogy titkolózni kell az oviban.
Sajnos ha elújságolja az oviban más gyerekeknek, más gyerekek otthon elkotyoghatják és az otthoni vélemények fognak a kisfiadon csattanni. Van olyan gyerek akit azért csúfolnak mert kövér az anyukája, vagy bajúszos az apukája. Nagy a rizikó hogy ha elmondja az oviban , könnyen csúfolhatják érte.
Ezeket mind át kell gondolni mielőtt leülsz vele beszélgetni.
mondjad meg, hogy apja egy bűnöző, közveszélyes a társadalomra, majd ha nagyobb lesz, megismeri a részleteket.
kedves férjed meg lehet párkapcsolatot létesít a benti alfahímekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!