Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim semmit nem engednek...

A szuleim semmit nem engednek meg, amiket az osztalytarsaimnak szabad. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van, de nem ertik meg, hogy cikiznek e miatt. Olyanokra gondolok, hogy smink, suli utan maszkalas, bulik. Hogy gyozzem meg oket? 15 /L
2015. máj. 20. 12:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szomorú lennék ha a 15 éves lányom sminkelni akarna. Pattanásos lehet ekkor az arcbőr, de ha levakolod az csak ront a helyzeten, azon kívül viszont nincs még semmi okod arra, hogy sminkelj. Én 21 vagyok, kb kétévente egyszer használok szempillaspirált, ennyi. A barátnőim sminkelnek, és elképzelem, ahogy 50 évesen majd megnézik a régi fotóikat, és fogják a fejüket, hogy minek bohóckodtak, mikor természetesen is szépek voltak.

Suli után mászkálás szerintem simán belefér egy 15 évesnél, persze csak ha nem ront miatta a jegyein. Mi is mentünk pizzázni suli után, meg strandra, meg hasonlók. :)

A szórakozás már más... 15 évesen már el lehet engedni bizonyos korlátokkal és normális társasággal. Ellenben a te társaságod nem tűnik normálisnak, ha ezek miatt cikiznek.

Tényleg olyanok barátságára vágysz, akik piszkálnak ha nem kened ki magad, meg nem rázod a segged valami gáz szórakozóhelyen?

Én most voltam kamasz, megértem hogy erre vágysz, de gondolkozz.

2015. máj. 22. 01:21
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát én valahogy nem tudom elhinni, amit a 20-as válaszoló írt, hogy az osztálytársainak sem volt több minden megengedve.

Egy barátnőm nővére 22 éves, és ő bizony 15 évesen már járt bulizni, pedig normálisak a szülei, és jó suliba is járt.

Én most 18 évesek vagyunk, és most kapaszkodjatok meg kérlek, 14 éves korom óta járok bulizni és hajnali 4 felé mászkálok haza. 9.-ben a 30 fős osztályomból már csak 2-3 fő nem járt szórakozni, pedig erős suliba járok. 16 évesen még azt az osztálytársamat is elengedték bulizni (na jó, igaz csak 2x), akit egyébként brutálszigorúan fognak. (és most nem túlzok, függetlenül attól, hogy nekem aránylag engedékeny szüleim vannak - bár itt gyakorikérdéseken szerintem azt mondaná az emberek többsége, hogy azért járhattam már 14 évesen szórakozni, mert a szüleim szarnak a fejemre -> pedig ez nagyon nem igaz)

Egyébként én azóta már eléggé meg is untam, már egyáltalán nem hiányzik az, hogy minden hétvégén valami diszkóban rázzam magam. Részemről a megerőszakolás, teherbeesés is kimaradt, sőt, még csak össze sem feküdtem senkivel sem részegen. Drogozni sem szoktam, hányásomban feküdni sem. Egy-két kivétellel az összes osztálytársam elmondhatja magáról ugyanezeket, szóval nem hinném, hogy baj az, ha egy 15 évest elengednek bulizni.

2015. máj. 22. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!