Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ezek után?...

Mit csináljak ezek után? Igaza volt tudom, de mit tehetnék?

Figyelt kérdés

16 évesen felelőtlenül teherbe estem az első szerelmemtől. Az én hibám volt , mert 0 tapasztalattal engedtem a csábításnak. Anyám, egy bigott , agresszív nőszemely volt, aki jó asszony módjára ellátta kötelességét, de mint anya...Egyszer fordultam hozzá segítségért, az abortuszt illetően mert nem akartam a babat ilyen fiatalon , de nem engedte. Azt mondta az Ő házában nem lesz ilyen, szépen szüljem meg, ha már ennyi eszem volt. És , hát megtettem.

Életem legnagyobb hibája volt. Az egy dolog , hogy nem viselkedtem soha szülőként, de nem is éreztem magam annak.

Nem szeretem hozzá nyúlni a gyerekhez, nyűgnek éreztem a vele való törödést , a későbbiekben pedig a munkámba temetkeztem inkább, mert nem akartam vele foglalkozni. Így 14 év után itt az eredmény. Egy zavart, szerencsetlen kamasz és egy tönkrement nő. Egy hete sikeresen összevesztünk és kifakadt. Elmondta, hogy mindig is tudta, hogy én nem szeretem őt, sőt utálom és bárcsak meghalnék. Válaszoltam erre, hogy nagyon sajnálom, de azt hiszem ez már rég nem volt neki elég.

Azóta, megpróbál minden lehetséges módon kiakasztani és bosszút állni ahogy tőle telik.

Belefáradtam ebbe az egészbe. Igen nem vagyok anya, rossz ember vagyok , és sajnálom, hogy egy engem kapott 18 évre. De már elegem van...adjam nevelőkhöz?

2015. máj. 11. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Igaza van, itt a hármótok bszaikdásának az egyedüli elszenvedője a gyereked.

Én mondjuk látni sem bírnálak, az is tuti.

És te nem sajnálod a gyerekedet, csak magadat. Nem tudtam élni, jó lett vna, meg bulizni... hát, neki meg jó lett volna normális családban felnőni, nem úgy, h az anyja gyűlöli.

2015. máj. 12. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Egy cseppet sem mindegy. A problémát eddig sem és eztán sem tudja megoldani helyetted senki sem. Ha már megszülted és meg is tartottad, borzalmasan bántál vele viseld a következményét. Elméletileg felnőttél hisz ha jól számolom 30 éves vagy. Akkor ésszel is fel kellene tudni érni mit kellene tenned. Próbáld valamennyire helyrehozni a dolgokat, megismerni a saját lányod! Attól, hogy azt várod betöltse a 18at és vettél neki egy lakást, nem feltétlen fogja el is fogadni. Meg így akarod leélni az életed, hogy annak idején elrontottad és kész? Csak akarni kéne, de te nem is akarod.
2015. máj. 12. 12:51
 13/14 anonim válasza:
9%
Nem csak a lanyod eletet de az en napomat is elrontottad...Szerinted hany anya el ezen a foldon ? Mindanyian egy cipoben jarunk mert a gyerek neveles nem egyszeru, csak attol fugg hogy kit szeretunk jobban, a gyerekunket vagy sajat magunkat..Az kellene hogy legyen az eleted ertelme hogy egy boldog es szeretette teli gyermeket nevely, attol hogy bevalotad hogy rossz anya vagy a feleloseg meg a tied.. De majd 60-70 evesen amikor maganyos leszel es beteg, es a kutya se fog radnezni eszedbe fog jutni mit irtal ki a gy.k.. Bocsanat a helyesirasomert...Egy 10 hos kislany anyukaja !!!!!
2015. máj. 14. 12:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, aktuális még ez a kérdés? Sajnos csak most láttam meg...
2015. jún. 19. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!