Közeledik a ballagásom és szeretnék egy Xbox One-t, de anya azt mondta, hogy nem venne 15-20ezerért játékot hozzá. Mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mindig jön a szövegével, hogy nincs Ennyi pénze. Anya és apa is dohányzik. Mondtam nekik hogyha letennék a cigit akkor több pénzük lenne, de le se szarnak :( Mit csináljak/mondjak nekik, hogy abba hadják a dohányzást?2015. máj. 5. 22:00
51/53 anonim válasza:
Te most 130-140k-s komfigot kérsz. Én most gyűjttöttemmössze egy gyengébb konfigra,de gondolom neked sajnos az se lenne elég,ezt szeretem,hogy kapsz mindent de semmi nem tetszik. Tudod mit kérj ballagásra? Helyesírási szótárt. Mellékesen én virágot se kapok. Nem tehetem meg. Neked inkább tanulnod kellene nem ilyenekről álmodozni taknyos
52/53 anonim válasza:
Amúgy ezzel a teljesítménnyel (nem buktál meg általánosban, húúúú) a pc is túl nagy ajándék. A mi időnkben (7-8 éve) a gimis ballagásunkra nem kaptunk ilyen mértékű ajándékokat az osztályból, pedig jártak hozzánk elég tehetős családból is...
53/53 anonim válasza:
Amúgy igen, ált. sulis ballagásra én pár csokor virágot kaptam, és ennyi. Középsulis ballagásra is, meg nagymamám akkor rámtukmált egy tízezrest, ennyi. Sose értettem mi abban a nagy ünneplés, hogy nem buktál meg közoktatásban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!