Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Közeledik a ballagásom és...

Közeledik a ballagásom és szeretnék egy Xbox One-t, de anya azt mondta, hogy nem venne 15-20ezerért játékot hozzá. Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mindig jön a szövegével, hogy nincs Ennyi pénze. Anya és apa is dohányzik. Mondtam nekik hogyha letennék a cigit akkor több pénzük lenne, de le se szarnak :( Mit csináljak/mondjak nekik, hogy abba hadják a dohányzást?

2015. máj. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
69%
Ballagásra már Xbox is túlzás, nemhogy még 20 ezres játék hozzá. Főleg az általános iskolai. A szüleid pénzét pedig nehogymár te oszd be. Joguk van dohányozni, ahogy neked is játszani. Egyik sem különb a másiknál, mindkettő lehet szenvedélybetegség. Örülj neki, hogy egyáltalán kapsz valami a ballagásra a virágon kívül. Magadért kéne, hogy tanulj, nem pedig a jutalomért.
2015. máj. 5. 22:53
 22/53 A kérdező kommentje:
Gamer pc-re én is gondoltam. De az drága szerintem. Maximum: 130 ezerig gondoltam (ebbe sztem ők is bele egyeznének). Le tudnál írni ide egy jó konfigot? Plusz: Még monitort venni meg billentyűzet és egér stb.
2015. máj. 5. 22:55
 23/53 A kérdező kommentje:
Igazatok van lemondok az Xbox-ról. Inkább egy Pc. Azon legalább tudnék tanulni (+ingyen multi)
2015. máj. 5. 22:58
 24/53 anonim ***** válasza:
Nézd, én nem vagyok ebben szakértő, csak a gyerekre támaszkodom játékkonzol terén, de biztos, hogy mindenképp a One kell? A 360 sokkal olcsóbb, chipeléssel is lehet kapni, ingyen tölthetsz le hozzá bármit.
2015. máj. 5. 23:00
 25/53 anonim válasza:
0%
Ostoba takny.s!!! én már tuti nyakon vágtalak volna!!!
2015. máj. 5. 23:00
 26/53 anonim ***** válasza:
miért nem kérsz egy ps3-at mondjuk... ha már nem érdekel a pc...igazából kb semmi különbség nincsen, max erősebb a ardver, de azért árbban simán jobb a ps3, oké, hogy régebbi, de azért vannak még rá játékok...
2015. máj. 5. 23:02
 27/53 anonim ***** válasza:

Van, aki cigit vesz. Még mindig jobb, mint a pia.

Más márkás ruhákban hajlandó csak megmutatkozni.

Sőt, ha turiból öltöznének, akkor még több játékot tudnának venni neked.

Az általános iskolás ballagás mióta olyan hatalmas nagy esemény, hogy drága ajándékokkal kell jutalmazni? Majd ha a diplomád lesz summa cum laude, de azt is magadért csinálod.

2015. máj. 5. 23:02
 28/53 A kérdező kommentje:
A Pc is érdekel csak nem tudom milyen konfig kellene. Hasznosak voltak a válaszok, rájöttem hogy pc-vel jobban járok.
2015. máj. 5. 23:06
 29/53 A kérdező kommentje:
Majdnem minden válaszra ment a zöld kéz
2015. máj. 5. 23:07
 30/53 anonim ***** válasza:
Ha az Xbox One-ra van pénz meg cigizni akkor játékokra is lenne...
2015. máj. 5. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!