Közeledik a ballagásom és szeretnék egy Xbox One-t, de anya azt mondta, hogy nem venne 15-20ezerért játékot hozzá. Mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mindig jön a szövegével, hogy nincs Ennyi pénze. Anya és apa is dohányzik. Mondtam nekik hogyha letennék a cigit akkor több pénzük lenne, de le se szarnak :( Mit csináljak/mondjak nekik, hogy abba hadják a dohányzást?2015. máj. 5. 22:00
1/53 anonim válasza:
Semmit, ez az ő dolguk és ne haragudj, de igazuk is van. A dohányzás is kidobott pénz, de a játékra ennyit költeni szintúgy az. Esetleg ha megcsináltatod, hogy írottat is vigyen, olcsóbban kijössz mert visszahozza az árát.
3/53 anonim válasza:
te meg, gondolom üdítőt iszol és időnként benézel a mekibe. Az is kidobott pénz ám.
4/53 anonim válasza:
Tanulj meg hackerkedni. Barátom az összes xbox jatekhoz hozzafer, ha akar.
5/53 anonim válasza:
Nincs jogod őket számon kérni a dohányzás miatt!! A pénzt amit arra költenek ők dolgiznak meg érte és nem te... kis komám elmehetsz te is dolgozni aztán arra költöd amire akarod a pénzedet!! Nem is értem mit képzelsz magadról. Ők etetnek itattnak stb... és még neked áll fejjebb!!!! Igazuk van sokan befizetik a csekket és 20 ezerből gazdálkodna egész hónapban te meg ennyit b...nál el játékra.. Gondolkodj hol a helyed!!Dolgozz
6/53 anonim válasza:
"Tanulj meg hackerkedni. Barátom az összes xbox jatekhoz hozzafer, ha akar."
Igazi hacker lehet. Felfedezte az nCore csodáját.
Kérdezőnek: igen a dohányzás sok pénzt elvisz, de ettől függetlenül 15-20k sok egy játékért, ha nem álltok jól anyagilag.
7/53 anonim válasza:
Esetleg ne akard te elkölteni az ő pénzüket. Majd lesz XBoxod, ha te magad megkeresed rá a pénzt. És főleg nem ballagásra jár ilyesmi.
8/53 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Asszem Xbox one-t nem lehet hackelni
2015. máj. 5. 22:32
9/53 A kérdező kommentje:
Ja és nem kell mondani, hogy nem az én dolgom, mert előttem cigiznek ami az én egészségemre is káros 😠
2015. máj. 5. 22:33
10/53 anonim válasza:
Azért a cigi téma nem alaptalan, egy embernek cigi havi 10-50ezer forint havonta, függőség súlyosságától függően. Havi 1 új játék kijön belőle.
Amugy meg oldd meg magadnak. Dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!