Közeledik a ballagásom és szeretnék egy Xbox One-t, de anya azt mondta, hogy nem venne 15-20ezerért játékot hozzá. Mit csináljak? Többi lent.
Tudom, hogy már annyira nem aktuális, de miért nem veszel használt játékot?
A férjem elvből nem chippelte a PSét, így inkább az eredeti játékokat vette, majd eladta/cserélte.
Valamilyen szinten igazad van a dohányzással kapcsolatban, meg azt én sem bírom, ha a szülő azt mondja, nincs pénze, de közben cigira elver havi 20-30ezer Ft-ot...
de általános sulis ballagásra nehogy már X-Boxot kérj... tudom, elkanászodtak a mai tinik, már elvárás, hogy ny...lja ki a fenekét a szülő, csak mert nem bukott meg általánosban, és ballagás, híííí-húúú... de most őszintén, ilyen mértékű ajándékért meg kell dolgozni. És az nem az, hogy nem buktál meg általánosban, mert a ballagás kb. erről szól. Na majd ha leérettségiztél, az már valami (bár van, aki arra sem kap ilyen értékű ajándékot)... de azért egy nyomorult általános iskolát elvégezni azért nem egy nagy dolog.
Hát te az a tipikus kis h*lye tizenéves vagy már bocs.
A szüleid azért szokjanak le hogy neked tudjanak játékot venni? Nevetséges.
Hogyne lehetne tizenévesen elmenni dolgozni, csak akkor dolgozni kell és nem a vizet osztogatni meg ilyenek.
Érdekes hogy a szüleid szokjanak le a cigiről, de neked a focicsuka kellett, azt nem tudtad beáldozni.
Fogd magad és menj ki a levegőre.
Amúgy nagyon drágák a konzolos játékok :/ Pc-re meg vagy torrentezed, vagy Steam Sale-en nevetségesen olcsón megveszed, kb egy ezresért egy játékot.
Egyetlen ismerősömnek van Xbox-a, ő dolgozik, de otthon lakik, így a fizetéséből marad játékokra.
A cigiről szerintem is le kéne szokniuk, de nem azért hogy havi 20k-t játékra költsenek. Az szerintem is rohadt sok, pedig én is játszok és tudom hogy jó dolog. :D A cigi meg gusztustalan, én is elszomorodok mikor nézem hogy anyám még fizet is a lassú öngyilkosságáért, amivel ráadásul nekünk is árt. (Valaki írta a mekis kaját, oké, mekis kajától a családod is lehet beteg, ha csak te eszed?)
Szerintem is gyűjtögess saját pénzt és abból finanszírozd a játékokat. Tedd félre a szülinapi/karácsonyi pénzeket, meg pár év múlva keress diákmelót. Addig meg keress jó free to play játékokat, vannak amik krumpli pc-n is elfutnak.
Azért lásd be, elég meredek elvárni, hogy folyton vegyenek neked 20k-ért játékokat.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!