Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Közeledik a ballagásom és...

Közeledik a ballagásom és szeretnék egy Xbox One-t, de anya azt mondta, hogy nem venne 15-20ezerért játékot hozzá. Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mindig jön a szövegével, hogy nincs Ennyi pénze. Anya és apa is dohányzik. Mondtam nekik hogyha letennék a cigit akkor több pénzük lenne, de le se szarnak :( Mit csináljak/mondjak nekik, hogy abba hadják a dohányzást?

2015. máj. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
87%
Szokjanak le a dohányzásról, mert neked Xbox one kell :D Lol, ez volt a nap kérdése.
2015. máj. 5. 22:35
 12/53 A kérdező kommentje:
Hogy dolgozzak 14 évesen? Nyáron mennék dolgozni de azt asszem 15 évestől lehet
2015. máj. 5. 22:36
 13/53 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem a koromat leírni a kérdésben sorry
2015. máj. 5. 22:36
 14/53 anonim ***** válasza:
40%

Mit csinálj?

1. Tanulj meg helyesen írni, ha le akarsz érettségizni. (Bár ez a hajó már tegnap elment.)

2. Menj el nyáron dolgozni, és gyűjtsd össze a pénzt, ha nem tudsz élni Xbox nélkül.

3. A saját pénzedet oszd be, amiért megdolgoztál, ne a szüleidét.

4. Szoktasd le őket a dohányzásról, nem szeretetből (azt nem érzel különösebben irántuk, úgy tűnik), hanem azért, mert ha 18 éves fejjel ilyen önző, éretlen kis s.ggf.j vagy, akkor még sokáig rájuk fogsz szorulni.

2015. máj. 5. 22:38
 15/53 A kérdező kommentje:
Leírtam az előbb, hogy 14 vagyok
2015. máj. 5. 22:39
 16/53 anonim ***** válasza:
82%

Ja, hogy ez csak a nyolcadik vége? És az igazi ballagásodra majd mit szeretnél, egy A6-ost?

Az én gyerekem tavaly volt 14, magának vett játékkonzolt (Xbox 360, kichipelve), egy évig gyűjtögette a pénzt, minden ünnepre (névnap, szülinap, karácsony) mindenkitől pénzt kért+zsebpénz. Én ugyanis fölösleges marhaságnak tartom ezt, de ha neki fontos...

2015. máj. 5. 22:42
 17/53 A kérdező kommentje:
Nem életbevágóan fontos az Xbox. De már nagyon unatkozom otthon. Csak azért kérnék konzolt, mert azon minden játék megy a pc-men a Fifa 14-nél újabb játékok már nem mennek (van olyan is ami az előtt jelent meg).
2015. máj. 5. 22:45
 18/53 A kérdező kommentje:
Én is gyűjtöttem egy darabig. Csak kellett focicipőt vennem stb. A maradékot elkérték "kölcsön"
2015. máj. 5. 22:48
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
Rakj össze egy gamer gépet esetleg. Azon minden futna. Nem olyan nagy összegből már nagyon jókat össze lehet hozni vagy akár vehetsz használtan is nagyon jókat.
2015. máj. 5. 22:50
 20/53 anonim ***** válasza:
87%

Én marhára utálom a dohányzást, de nincs jogod azt kérni a szüleidtől, hogy a saját pénzükből cigi helyett inkább neked vegyenek szükségtelen vackot. Úgyhogy erről a módszerről mondj le szerintem, csak felidegesíted őket vele.

Ha nagyon akarod azt az Xbox-ot, mondd azt mindenkinek, hogy ha ajándékot vagy csokrot szeretnének hozni, helyett inkább szálljanak be az Xboxod árába. A játékokat pedig majd megoldod használtan, vagy chippelteted az Xboxot, vagy ahogy adódik.. Nem lenne jobb egyébként egy normális számítógépre gyűjteni? Arra legalább rá tudod fogni, hogy jövőre a suliban szükséges lesz egy komolyabb darabra..

2015. máj. 5. 22:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!