Közeledik a ballagásom és szeretnék egy Xbox One-t, de anya azt mondta, hogy nem venne 15-20ezerért játékot hozzá. Mit csináljak? Többi lent.
Nyolcadikos ballagásra miért kéne ajándékot venni bárkinek is? Nem akkora nagy teljesítmény, hogy sikerült befejezned az általános iskolát. Ez nem olyan dolog, amit ilyen drága ajándékkal kell jutalmazni.
A szüleid a saját pénzükön azt vesznek amit akarnak. Ha nem akarnak leszokni a dohányzásról, abba se szólhatsz bele.
Ez milyen konfig (jó vagy rossz): AMD Athlon II X4 860K processzor
Asrock FM2A88M Extreme4+ alaplap 12+12 hó gar.
Asus GTX750 Ti 2GB DDR5 GTX750TI-PH-2GD5 videokártya 12+24 hó gar.
Chieftec Smart 450W GPS-450A táp
Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160BJ memória
Sharkoon VS3-S 4044951013357 számítógép ház
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Ezt egy másik kérdésnél láttam
"Tanulj meg hackerkedni. Barátom az összes xbox jatekhoz hozzafer, ha akar."
1. Ez minden, csak nem hackerkedés.
2. Xbox One-hoz nincs flash / chip / vagy bármi aminek segítségével lehet tört játékokat futtatni.
Kérdező: esetleg ha használtan vennétek a játékokat? Valamikor én sem veszem meg eredeti áron (nekem is van Xbox One-om, meg PS4), hanem használtan megveszem őket olcsóbban. És ha megunom valamelyik játékot, akkor eladom úgy, hogy max 1-2 ezret bukok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!