Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti ereztetek mar ugy hogy...

Ti ereztetek mar ugy hogy soha nem vagytok eleg jok a szuleiteknek? 14/F

Figyelt kérdés
Pl arra gondolok h eleg sokat veszekedunk meg h valamikor az a baja ha (pl) sok cukrot teszek vmibe vmikor pedig az ha keveset es az annyira idegesito mert nem mondom h nem szeretem oket de elegge idegesitoek tudnak lenni
2015. máj. 4. 18:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsonak teljesen igaza van velem is ez van csak nkm nem kell fejlesztes... 4-5-os tanulo vagyok de ha 7.-ben (legnehezebb ev altalanos/gimiben) ev vegen lesz 3-asom akkor eltiltanak minden jotol amit szeretek es tanuljak egesz nyaron h az 5-os legyen majd -.- ezt nem tom h h a ***** francba gondoljak mert ezzel csak felcsesznek
2015. máj. 4. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, nekem egy négyesért fejemet vették volna általánosban, középiskolában már szájukat húzgálva de elfogadták. Amikor kezdtem az általánost, már rég tudtam írni és olvasni, elsőben negyedikes matekkönyveket hozott nekem a tanító néni, mert unatkoztam órán (tanácsolták, hogy első után tegyenek át a harmadikba de végül jobbnak látták, ha a szociális fejlődésem érdekében maradok a megszokott gyerekekkel). Tehát ezzel nem volt mit követelni, több mint a maximumot teljesítettem. Viszont apám kitalálta, hogy nem radírozhatok. Írtam otthon a házit, a számokat és a gyöngybetűket és elvette a radíromat, mondván, hogy nekem mindent elsőre tökéletesen kell írni. Rengeteg hasonló idióta dolgot kitaláltak, pl. egyik évben ha túl hamar kész volt a házim, külön kellett még hozzá gyakorolnom, hegyekben álltak év végére a gyakorló matekfüzeteim. Más gyerekek addig kimehettek volna a szabadba, nekem bent kellett ülni és gyakorolni, mivel túl gyorsan oldottam meg a feladatokat...értelmet akkor sem kerestem és most sem keresek az ilyen viselkedésben.
2015. máj. 6. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, úgy 19 éves koromig mérnök képzést is azért választottam, hogy apának megfeleljek.

Aztán rájöttem, hogy nem megy. Se a az életem így se a reál tárgyak. Költözés új egyetem és a családdal való kapcsolat újraértékelése után minannyiunknak jobb volt. Én beláttam, hogy jót akarnak de a saját életemet kell élnem. Ők belátták hogy nem vagyok már kisgyerek. Pár évvel később mikor átvettem a diplomám apám azt mondta büszke rám. Elég keserédes volt az örömöm már messze nem jelentett annyit mint kamaszként jelentett volna. A kapcsolatom viszont javult azzal hogy eléjük álltam és előadtam az elképzeléseimet anno.

2015. máj. 8. 09:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért én is harcoltam azért, hogy ne csak a vita legyen állandóan... Emlékszem nekeim is, ha összejött egy négyes általánosba, nem mehettem ki a szabadba, nem gépezhettem, csak "tanulni tanulni tanulni" -.- Aztán 12 éves koromba az volt a gond, hogy nincs (nem volt) gépem. Ugyanis 12 éves koromig a 2001be kapott gépünket kellett használjam (na így azért ez nem igaz, nagyanyámnak is van gépe) A keresztapám felrakta az öreg gépre az NFSU2-t (faxa játék). És anyám meg állandóan azzal oltogatott, hogy a "mert a játékom lassítja a gépet" Mert a Pentium4-essel amúgyis tökéletesen lehetne videót szerkeszteni.. -.- És 2013 ig állandóan azzal b*szakodott, hogy "lassú a gép" "nincs gépezés".. De ebbe az a fura, hogy Ő döntött úgy, hogy ő nem akar laptopot venni (lett volna rá pénze) Még a nagyanyámnak se hagyta (azóta van normál gépem) Szal. ez tényleg fura, de van tippem miért van a szülőknek ez a mániájuk: 1. suliba stréberek voltak, minden ötösötösötösötös, 2. Egyszerűen csak a maguk elképzeléseit akarják az emberbe tunkolni 3. "véletlen" összejött a gyerek 4. a testvéreknél szokott az lenni, hogy az egyik gyereket mindig jobban szeretik, és babusgatják, másikat meg szolgalelkűnek (akarják) nevelik
2015. máj. 14. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!