Hogyan gyozzem meg a szuleim? Ti mit mondanatok a szuleiteknek?
Arrol lenne szo,hogy egy baratnommel megbeszeltuk,hogy talalkozunk egy hotelben nyiregyhazan nagyon regen lattuk egymast es baromira hianyzik mar, ezert talaltuk ki ezt. A gond csak az,hogy nem tudom,hogy meggyozni a szuleim,hogy elengedjenek es elvigyenek,mert eleg messze van innen 3 ora hossza az ut, szoval kellene vmi hatasos szoveg,tanacs,hogy beleegyezzenek.:/ Amit en talaltam ki az szerintem eleg gyenge es nem egyezzenenek bele.:///
Szoval varom a tanacsokat! Koszonom! :)
Szomorú, hogy itt pár szülő így áll hozzá. Azért bele kéne gondolni mélyebben, karácsonykor jó lenne a szeretteinkkel találkozni és az nem merül ki a családban, az embereknek más szerettei is vannak. Lehet a szülők már elfelejtették, hogy milyen rossz sokáig nem látni egy testvérnek számító barátnőt. Biztosra venném, hogy Ti elmennétek a barátnőtökhöz, ha annyira hiányozna... (nem, nem gyerekként így felnőttfejjel, valahogy összehoznátok).
(Sajnos sok szülő csak elköltözik jó messze, aztán b@xik rá, hogy a gyerekének hiányoznak a régi barátok. (Aki lepontoz annak fáj az igazság).
Kérdező:
Ki hol lakik? Hol Te hol a bnőd? Félúton nem lehet talizni? És, ha ezt kérnéd karácsonyra? Nincs ismerős aki busszal-vonattal arrafelé jár és elkísérne? Barátnőd nem tud elmenni hozzád?
7# Tenyleg olyan mint ha tesok lennek,rajta kivul szinte senki nincs akiben megbizom, es mivel nemsokara karacsony jo lett volna talizni.En szegeden lakom, o pedig ukrajnaban, ezert is csak nyiregyhazaig tud jonni.:/ Nekem is eszembe jutott,hogy karacsonyi ajandekkent kernem, es megbeszelem veluk,hogy elvegzek minden hazimunkat meg ilyesmit csak engedjenek el....
Koszonom a valaszod! :)
Figyelj, biztos nagyon fontos neked, de gondolj bele, hogy az út maga legalább 3-4 óra autóval, csak egy irányba. Tegyük fel, ráveszed a szüleidet, hogy egyikük számára ez az ideális program egy hétvégén. (Egyáltalán hétvége? Vagy szabadságot is kéne kivenniük?) Ha reggel 8-kor indultok, dél körül értek oda, mert a tiszta útidőn kívül ekkora távnál kellhet pihenő is a vezetőnek. Ahhoz, hogy emberi időben, mondjuk este 9-kor hazaérjetek, el kell indulni délután 5 órakor, azaz a kettő különbségéből adódóan nagyjából 5 órát lehetnétek együtt. Cserébe kb. 15 ezer forint elmenne benzinre, és az egyik szülőd egész hétvégére használhatatlanná fáradna a 8 órás úttól és attól, hogy 5 órát kénytelen valami pláza kávézójában tölteni egy idegen városban.
Értem én, hogy szereted ezt a lányt, de biztos, hogy elvárható a szüleidtől ekkora áldozat? Nem tudtok Skype-on beszélgetni? Néha a józan észre s érdemes hallgatni, nem csak a vágyainkra. :)
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!