Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert utalja a gyerekem a...

Miert utalja a gyerekem a ferjemet?

Figyelt kérdés
16 eves fiam osszevesszett az apjaval. Ezutan en, mint csendor, beszeltem veluk. A fiam azt mondja, hogy o tulajdonkeppen sose szerette az apjat, egyenesen utalja, mivel velem ugy beszel mint egy kutyaval, es mindenert bant (verbalisan), es ez sajnos igaz... en csak az anyagi fuggoseg miatt vagyok "gyermekeim apjaval". Ja igen, van egy batyja, akit azota nem basztat, miota 18 eves. Csak nekem szidja oktalanul... Szoval utalhatja az apjat a velem szemben mutatott viselkedese alapjan?

2015. ápr. 30. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Minek tetted fel a kerdest, ha tudod ra a valaszt?

''Miert utalja a gyerekem a ferjemet?''

'' mivel velem ugy beszel mint egy kutyaval, es mindenert bant (verbalisan)''

2015. ápr. 30. 20:43
 12/17 A kérdező kommentje:
mert ez csak az en velemenyem, amit ez az autokrata, "minden"pata, gonosz ferfi le se szarna, ezert gondoltam megkerdem itt, anonimsagomat kihasznalvan. Elvalni nem tudok, hitelunk is van, gondolom felezodne, nem a berrel aranyosan oszlana el a torlesztoreszlet, es ez esetben nem tudnam eltartani a gyerekeket.(a felnott foiskolas, velunk el, azt pedig nem akarom, h miattam torjon kette a karrierje, mert neki is kene dolgoznia.)
2015. ápr. 30. 21:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Meg az erdekel meg, h ez csak duma e a fiam reszerol, mert most vitatkoztak, vagy valoban valthat ki ilyen alapveto ellenallast a masik szulo bantasa.
2015. ápr. 30. 21:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fiad szeret téged és azt látja, hogy nem vagy képes kilépni a helyzetből és nem is állsz ki magadért, teljesen természetes a reakciója az apjával szemben.

Sok főiskolás, egyetemista dolgozik, ez nem töri ketté a karrierjüket, ha céltudatosak és marad idejük a tanulásra.

2015. ápr. 30. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiadat elsõsorban az bántja,hogy az apja vele is bunkó.
2015. ápr. 30. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Csoda, hogy utálja? Itt inkább az a kérdés, hogy te hogy tudod még szeretni?
2015. ápr. 30. 22:22
 17/17 Bence_ ***** válasza:

Fiad férfi lett. Férfi szemmel az Apja neki szar alak.

Ezért mondta.

2015. máj. 1. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!