Kell még valamilyen tartásdíjat fizetnem a gyerekem után?
Elég érdemtelenségi ok, hogy rám emelte a kezét? Persze megütni nem tudott, lehet, hogy hagynom kellett volna.
Az anyukájával is így viselkedik, csak Ő ráhagyja, mert fél tőle, meg még is csak a gyereke. Én nem így gondolkodom.
Igen, sajnos történtek, de bizonyítani nehéz, ugyanis minden családon belül történik.
Természetesen minden rokon, barát, ismerős látja milyen a kapcsolatom a lányommal, de az igazságot Ők sem tudják, csak látják.
20 percen belüli eset:
Mint írtam válás előtt vagyunk, házunkat eladtuk, most költözünk.
Feleségem már vett házat, most újítja fel és folyamatosan kéri a segítségem, nehogy valamelyik mesterember átvágja.
Most indultunk volna a házhoz megnézni a fürdőszobát, hogy jó levakolták és lebetonozták-e, erre a lányom beszólt, hogy te mi a fa..nak jössz!!! Erre nem mentem, mondtam a páromnak, majd akkor lemegyek, ha a gyerek nincs ott.
Az ilyeneket hogyan bizonyítom a bíróságon? Hisz úgy is mindent letagadnak!
Mindig az bizonyít, aki állít. Szóval így semmi esélyed nem lesz.
Nincs semmilyen e-mail, sms, vagy bármi? Aminek nyoma van..
Kissé pozitívan csalódtam, hogy még egy válaszoló sem írt, hogy milyen szemétláda vagy, elhagyod a gyereked stb. De úgy gondolom, aki ennyire nem akarja támogatni a gyerekét, annak komoly oka lehet.
Valóban bizonyítanod kell majd, hogy érdemtelen. SMS, e-mail?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!