Szerintetek a válás nem kiszúrás valamilyen szinten a gyerekkel szemben?
A gyerekkel egy mérgező házasság nagyobb kiszúrás. Rossz párkapcsolati mintát lát, lóg a kés a levegőben.
Kérdező, jól gondolom, hogy elvált nő vagy?
Nem feltétlenül kiszúrás. Én nagyon helyeslem, hogy anyám elvált (meg se kellett volna házasodnia, bár akkor én nem lennék). Tartásdíj sosem volt. Ahogy hitel sem, ez a mi életünkben alap. Amíg nem volt meg a lehetőség (stabil állás és legalább egy szolgálati lakás - ez a háború, egyéb gondok és hosszú tanulmányok miatt anyámnak 39 éves korára jött össze), nem születtem meg.
Nekem sem lesz hitelem soha. Bármi történhet, hitelt semmiképp nem veszek fel.
Nagyon rossz egy nem működő családban élni. Szerencsére sosem tapasztaltam, milyen, ha egy házban lakik az egymást nem szerető s tisztelő pár, de borzalmas lehet. Ez is nagyon fontos, nemcsak az anyagiak, persze az utóbbiak is roppantmód azok. Célszerű annyi gyereket vállalni, amennyit el tudunk tartani egyedül is, persze tudom, hogy ez nem mindig járható út.
Egy rossz házasságban felnőni ezerszer rosszabb.
Bárcsak elváltak volna a szüleim és nem kell azt hallgatnom egész gyerekkoromban, hogy marják egymást. Látni, hogy sír anyám, hogy apám megcsalja ezerszer és hasonlók.
De legalább nem volt elfelejtett gyerek, de jó nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!