Szerintetek a válás nem kiszúrás valamilyen szinten a gyerekkel szemben?
*Szerinted melyik apa törekedik arra akinek új nője van hogy rohanjon a gyerekéhez?
Szinte egyik se. Az anyalelkü apa az nem válik. Annak a hátán fát lehet vágni, az akkor sem válik.
22 Semmiféle férfigyülölet nincs bennem, de látom azt, hogy manapság mi divik, és köszi, de nem kérek belőle. Látom, ahogy huszonéves pi.sák akarnak nőket gyerekeket félre lökni,. hogy betudjanak ülni a készbe, mert lusták kimelőzni a sikert, de a másé kell neki. Látom azt ahogy viselkednek a gyerekekkel, a férfi gyerekeivel,amikor ott van a pasi, meg amikor nincs, hogy ha a gyerekek anyja én lennék valószinűleg egy akkora maflást kapna a pénzéhes liba, hogy kettőig nem látna tőlem. Olvasgatok fórumokat eleget, látom a reakciókat, és az éhséget., Hát köszi, ilyennek nem teszem ki a gyerekeimet. Elintézem én magam az ilyen libát, de a gyerekeimet sose teszem ki.
kb.
Meséljétek már el, miért jobb egy rossz házasságban felnőni, mintha egyedül nevelnek vagy a szülők találnak megint párt, akivel normálisan tudnak élni?
Rossz házasság rossz a gyereknek is, minden körülmények között.
sokszor azon is csodálkozom, hogy némely gyerek anyja miért nem veszi kézbe a dolgokat, mert amit az új nőci megenged magának a régi gyerekkel szemben az kiveri a biztositékot. És nem érdekel hányat és hogy szült, egyetlen gyerekkel nem engedheti meg senki magának hogy kikészitse.
Szóval köszi, de épn úgy vagyok vele, hogy ha már felelősséget vállaltam, azt végig viszem addig mig szükség van rá, hogy védjem őket. Utána már önmagukat fogják tudni megvédeni az ilyen alja szemetekkel szemben, akiknek a pénz a minden és képesek gyerekeken keresztülgyalogolni érte.
Gyereknek baja van miért ne mennék, természetesen igen.
Te agyadat mosták át mert egy rossz példából általánosítasz és olyan következtetéseket vonsz le ami egyáltalán nem általános.
pl. itt egy ilyen "diszpinty" mostoha:
Úgy meg ruháznám a pasi helyébe, hogy ember nem maradna belőle és utána feljelenthet, jelentsen fel, vagy bármi, de ezt művel egy rábizott gyerekkel, az nonszensz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
nem olvastam végig a válaszokat. lehet már leírták azt amit én fogok.
nem kellene hogy befolyásolja a válás a gyerek anyagi helyzetét.
nálunk pont fordítva történt. jobban élünk mint előtte.
amikor az én szüleim elváltak nem nagyon változott az anyagi helyzetünk, addig sem éltünk fényesen meg utána sem. senki nem költözött albérletbe. de anyám újra férjhez ment és ettől sokat javult az életünk.
mióta én elváltam, jobban élek mint azelőtt. a volt férjem mindig elb*szta a közös pénzünket. ő sem hiszem hogy nagyon rosszul állna anyagilag. most az összes pénzét magára költheti (a gyerekre szó szerint csak filléreket költ). szóval nagyon helyzetfüggő az egész.
de egy normális szülő nem fogja hagyni hogy a gyermeke bármiben nélkülözzön amiben addig nem kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!