Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a válás nem...

Szerintetek a válás nem kiszúrás valamilyen szinten a gyerekkel szemben?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a szülők elválnak a házon általában hitel van és az apa általában albérletben lakik. Szerintetek anyagi szempontból nem kiszúrás a válás a gyerekkel szemben? Mivel a gyerektartás általában nem valami sok egy gyerek ha pl. tanul jóval többe kerül. Ha az apa az új kapcsolatban gyereket vállal még kevesebb jut rá, az anya fizetése meg általában nehezen fedezi a hiteleket, rezsit. Persze tudom van aki jól keres ebben az országban de elég kevesen. Nem a gyerek luxusigényeire gondolok hanem a normális ellátására.
2014. szept. 6. 18:19
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
82%
És az mitől jobb, ha egy olyan családban nő fel a gyerek, ahol a szülők gyűlölik egymást, az anya depressziós, az apa sosincs otthon és a végén mindig minden a gyereken csattan? Én ebben nőttem fel és ezerszer jobb lett volna az, ha elválnak a szüleim és nem kéne még most is végignéznem azt, ahogy anyám szenved, mert reménytelennek látja az életét. Nem mer lépni. Nem tudom, mi lesz vele, de örülnék neki, ha boldogabb élete lenne egy olyan férfi mellett, aki tiszteli.
2014. szept. 6. 20:10
 42/42 anonim ***** válasza:

Mirõl ìrsz kérdezõ? Ki ìrta, hogy SEMMIT nem kell fedezni? Azt ìrtam TELJESEN nem kell fedezni.

2 ember kellett hozzà, úgy jogos ha felesbe megy minden....nem olvastam el a kommenteket, nem érdekel a sztori,.magàròl a gyerektartàsròl ìrtam véleményt.

Nem vàrhatò el, hogy egy gyerektartàs fedezze a gyerek teljes kiadàsait, anyuci meg él mint hal a vìzben mi? Vagy ha valamit teljesen kifizet az apa akkor az anya is fizessen teljesen valamit, ez nem úgy megy , hogy na akkor a 2 hülye felnõtt elvàlt és a gyetektartàsbòl él a gyerek....

2014. szept. 6. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!