Kell még valamilyen tartásdíjat fizetnem a gyerekem után?
Tényleg húzd el jól a válást.
Ha jól tudom rokontartásnak is van felső korhatára 23 év. Ha mondjuk egy év múlva bíróságra kerülne az ügy de te addig nem találkozol vele az is jó indok az érdemtelenségre, h nem tartjátok a kapcsolatot. Te azt mondod h nem tartjátok a kapcsolatot aztán neki kéne bizonyítania h de mégis, de ha 20 évesen jutott el az érettségiig úgyis kibukik a fősuliról mire perre kerülne a sor.
14!
Akkor járna, ha még kiskorú lett volna a Valasnal. 20 évesen nincs gyermektartas
Sajnos nincs semmi kézzel fogható bizonyítékom, nem mentettem el soha semmit.
Igen, nagyon komoly oka van, hogy így alakult a kapcsolatunk. Már több éve nem kommunikálunk, nem is köszön nekem.
Az érettségi azért tartott eddig, mert amit először elkezdett iskolát, onnan 1 év után eljött, mert megutálták az osztálytársai a viselkedése miatt. Tehát nem csak velem ilyen, hanem mindenkivel.
Szakmát nem adott az érettségi, most nappali tagozaton "tanul", de szerintem nem fog sokáig, mert a csavargás jobban érdekli.
A pert eltudom húzni akár 3 évig is, de ha vesztek, sajnos visszamenőleg kell fizetni rokontartást.
17-es!
Én is így tudtam, de sajnos nem így van. Az első megszerzett szakmáig jár a rokontartás. Nekem az érdemtelenséget kellene valahogy bizonyítanom.
Kérdezz rá.a jogiforumon. Ott ügyvédek válaszolnak.
De ha 2014ben érettségizett és szeptemberbe nem tanult tovább,akkor nem jár neki. Első szakma megszerzéséig jár,de csak akkor ha nem szakitja félbe a tanulmányait. Gobdolj bele akkor vki 30 évesen is perelhetné a szüleit mert x idő után eszébe jut h érettségi mellé szakmátvis akar? Ez nem így,müködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!