Nagyon rossz lesz az év végim, mit tegyek?
Mindenki leenged valamennyire, miután felvették. Gimiben úgyis mindent újravesztek, csak komolyabban, menni fog, ne aggódj.
Egyébként mi az, hogy anyukád megver?
Mindenki lazít, persze, de nem két jegy rontással. Én is lazultam ezerrel, de 4-nél rosszabb átlagot nem hoztam, még akkor sem, apa ki is nyírt volna (képletesen).
Ráadásul a biosz meg az ének tanulós.. mertha fizikából lerontod, okés, mert nehéz számítások, ilyesmi, de a másik kettőt be kell sggelni.
És, ha eddig ment ötösre, akkor nem értem, minek kell most leszrni.
Főleg, ha anyád ugrik érte. Tudom, menő lázadni, de van értelme, hogy most meg itt fosol, hogy jaj, mi lesz?!
Ülj le és négyesre javítsd ki, két hónap alatt simán ki tudod.
Pont az ének egy olyan tárgy, amit nagyon kevés diák vesz komolyan.
Amúgy nagyon rossz szülői hozzáállás, ha mindenre ilyen hevesen ugranak, mert ha olyan a gyerek, akkor nagyon könnyen szorongóvá válhat, és minden vizsgát gyengébben fog teljesíteni csak emiatt, hiába tudja a tananyagot (ezt tapasztalatból mondom, mert én is ilyen lettem). Év végéig még van idő javítani, kérdező, próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!