Nagyon rossz lesz az év végim, mit tegyek?
Figyelt kérdés
félévkor ötös voltam bioszból, fizikából és énekből, viszont mind lerontottam hármasra.. Gimibe felvettek, az első helyre, de anya így is utál, ki fog nyírni. Öngyilkos legyek vagy mi?#öngyilkosság #rossz évvégi
2015. ápr. 27. 18:55
1/16 anonim válasza:
Minek lennél öngyilkos?
Az a lényeg, hogy átmenő jegy, mit számít hogy azon felül hányas?
2/16 anonim válasza:
Megfoja érteni...
A második félévnek már nincs nagyon tétje.
3/16 petizacc válasza:
Hármas lettél úr isten... Azért össze ne szard magad!
4/16 anonim válasza:
Okulj belőle. Gimiben tiszta lappal indulsz, majd ott jó jegyeid lesznek.
5/16 anonim válasza:
ha felvettek már, akkor ki a f..szt érdekel?
6/16 A kérdező kommentje:
az az igazság, hogy én abszolút leszarom, nekem a boldogság nem ebből áll.. de anya azt akarja hogy amit ő nem vitt véghez én véghez vigyem.. nagyon megfog verni és folyton a szememrehányja majd...félek nagyon..
2015. ápr. 27. 19:10
7/16 anonim válasza:
Akkor tanulj és javítsd ki legalább négyesre.Van még 2 hónapod.
8/16 anonim válasza:
Megérdemled, hogy lebsszon, ha eddig lustultál.
9/16 anonim válasza:
Aha ötös voltál. Csak a felvételi miatt adnak jobb jegyeket ilyenkor. Valójában nem rontottál semmit.
10/16 anonim válasza:
engem felvettek a város legjobb gimijébe anno, kitűnő jegyekkel. amikor megtudtam, utána elkezdtem lazítani, mivel tudtam, hogy már nem számít úgysem.
szerintem emiatt nem kell bánkodni, a lényeg hogy felvettek. megsúgom, hogy bioszból és matekból újra veszitek majd amit most vesztek, csak mélyebb szinten. meg tudod csinálni háttértudás nélkül is majd.
az ének meg szerintem nem a világ vége.
kicsit erős, ha emiatt már öngyilkos gondolataid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!