Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom nemrég azt mondta,...

A lányom nemrég azt mondta, hogy egy szörnyeget vagyok és soha nem fogom látni az unokámat. Jogosan?

Figyelt kérdés
Lányom 20 éves, szinte még gyerek. Amúgy sem az az érett fiatal fajta, szeleburdi, naiv és önfejű is. Egy éve megismerkedett egy nem túl jó hirű fiúval. Én próbáltam megkedvelni, de a fiú borzalmasan flegma és udvariatlan volt velünk is és szerintem a lányunkkal sem bánik nőhöz méltóan. A lányomnak elmondtam aggodalmamat és véleményemet a fiújáról. Ő teljesen kiakadt rám, hogy egy irigy, szemét vagyok, aki nem örül az ő párkapcsolatának. Ezt követően elköltözött a sráchoz és szüleihez. A fiú szülei tehetősebbek, nagyra tartják magukat. Megmondtam a lányomnak, hogy rendben van, menjen, gondoltam nem tart sokáig a fellángolás. Folyamatosan jöttek a hivások ezután, hogy adjak pénzt neki kajára, erre-arra, mivel a fiú szülei nem nyalják ki a fenekét és azt szeretnék, ha beszállna a költségekbe. Egy ideig adtam, de utána a férjem leállitott, mondván menjen el munkát keresni, hisz mi is gürizünk ugyanúgy. Ekkor persze megint mi voltunk a legrosszabb szülők a világon. Pár napja megjelentek a barátjával a házunkban hatalmas nagy vigyorral és egy baba cipővel a kezükben. Azt hittem menten elájulok. Munkája nincs, a srác vállal néha alkalmi munkát az apja cégénél, de ő még tanul. A lányom és a barátja vissza akart költözni hozzánk, mivel a srác szülei elzavarták őket, mert "szégyenbe hozzák" a házasságon kivüli gyerekkel a családjukat. Nem támogatják őket. Én azt javasoltam, hogy nagyon gondolják meg a pici megtartását. A férjem kikötötte, hogy a mi nyakunkra nem fog szülni a lányunk, neki nem hiányzik ez, még a mi házasságunk is rámehet. Szeretjük őt, de ha már játszotta a felnőttet akkor oldják meg külön lakásban. Menjenek el dolgozni, természetesen egy kis anyagi támogatást adunk nekik, de nem lakhatnak nálunk. Felajánlottam, hogy mindenben segitek, ha megtartanák a babát, de nem jöhetnek ide lakni. Férjemnek sziv problémái vannak, kerülnie kell a stresszt, féltem őt, nekem ő a mindenem, túl van egy infarktuson....
2015. ápr. 21. 22:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
43%
Ilyennek nevelték... és ez mikor nem lesz indok? Melyik szülinappal válik nevetségessé, hogy valaki a szüleire mutogat?
2015. ápr. 22. 17:57
 22/24 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagy szornyeteg, es fogod latni az unokadat eleget, foleg ha ennyire onallotlanok a lanyodek.

Kicsit megcibalja az elet, nem lesz tole baja, legfeljebb felno.Tisztazd vele,hhogy onallo eletet valasztott, es fel kell nonie hozza mindkettojuknek. Ha nem kepesek ezt megoldani, akkor ti nem fogjatok tudni helyettuk megtenni. Lehet hogy duzzogni fog, meg sertodgetni, De elobb utobb rajon, h. Az a kis segitseg is sokat szamit, amire szamithat toletek, meg ha nem is tartjatok el oket.

2015. ápr. 22. 21:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt felétek azóta, kérdező?
2015. júl. 19. 12:55
 24/24 anonim ***** válasza:
51%

Hát nem tudom itt ki milyen szülő, meg milyen családból jön, de az én anyám kb. ugyanerre azt mondta, hogy a gyereke a gyereke, akármit csinál, az unokája meg az unokája, és ha hülye is a lánya, ha attól nem nő be a feje lágya, hogy gyereket szül, akkor soha semmi mástól sem fog.

Ilyenekre rábeszélni, hogy el kell vetetni meg stb. eszébe se jutott.

Igaza is lett.

2015. júl. 21. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!