A lányom nemrég azt mondta, hogy egy szörnyeget vagyok és soha nem fogom látni az unokámat. Jogosan?
Nem vagy szornyeteg, es fogod latni az unokadat eleget, foleg ha ennyire onallotlanok a lanyodek.
Kicsit megcibalja az elet, nem lesz tole baja, legfeljebb felno.Tisztazd vele,hhogy onallo eletet valasztott, es fel kell nonie hozza mindkettojuknek. Ha nem kepesek ezt megoldani, akkor ti nem fogjatok tudni helyettuk megtenni. Lehet hogy duzzogni fog, meg sertodgetni, De elobb utobb rajon, h. Az a kis segitseg is sokat szamit, amire szamithat toletek, meg ha nem is tartjatok el oket.
Hát nem tudom itt ki milyen szülő, meg milyen családból jön, de az én anyám kb. ugyanerre azt mondta, hogy a gyereke a gyereke, akármit csinál, az unokája meg az unokája, és ha hülye is a lánya, ha attól nem nő be a feje lágya, hogy gyereket szül, akkor soha semmi mástól sem fog.
Ilyenekre rábeszélni, hogy el kell vetetni meg stb. eszébe se jutott.
Igaza is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!