A lányom nemrég azt mondta, hogy egy szörnyeget vagyok és soha nem fogom látni az unokámat. Jogosan?
Kicsit sarkítva: választani kellett a lányod és a férjed között, te a férjed javára döntöttél. Ha így nézzük, akkor te engednéd a gyerekedet a nagyszülőkhöz?
Amellett igazatok van, ha játszuk a felnőttet, akkor tudjuk is eltartani magunkat és felelősséget vállalni a családunkért.
Harmadrészt: tudod, h ki fog neked nyugdíjas korodban segíteni? Lehet, h előbb-utóbb fordul a kocka és ti lesztek rájuk szorulva. Akkor ki lesz a genya? Ott a lányodnak kell majd a szülei és a "neki is a mindene férje" között választani.
2-es, a lánynak már új élete van. Nem egy 8 éves gyerek és a férje közt döntött, hanem egy felnőtt, önálló életet élő nő és a betegeskedő férje közt. Ők együtt fognak megöregedni.
Vagy a szülőnek innentől az a dolga, hogy szarja le a saját életét, és ha szükség van rá, vegyék elő a spájzból?
Nyugi, fogod látni az unokádat, ez megint egy gyerekes vagdalkozás volt. Sajnos, igencsak benne van a pakliban, hogy előbb-utóbb rátok szorul a lányod egy ilyen link alak mellett, ő maga is még egy meggondolatlan, felelőtlen gyerek, akármennyi idős.
Nagyon együttérzek veled, kérdező, ez szörnyű helyzet, de szerintem is helyesen döntöttél. Ha örökké ott vagytok tartalékban, hogy kihúzzátok a sz@rból, amit magának kevert, sose fog felnőni. Néha hagyni kell, hogy a gyerek megkapja a maga pofonjait az élettől.
Ugyan annyi idos vagyok, mint a lanyod!Borzaszto belegondolni, hogy O is a felelotlen es naiv lanyok taborat erositi...
Anyamek ugyan ezt tettek volna a helyedben, az mar kerdes, hogy en ilyen pofatlan es hulye nem lennek soha. Sajnalom, hogy ilyen helyzetben vagy, de most kell erosnek lenned. Ha engedsz, levakarhatatlan lesz, ingyen babysitter, penzes zsak es szalloda lesz beloled(ismerek hasonlo sztorit). Remelhetoleg ha a sajat laban kell megallnia , kicsit eszbe kap(bar meglehetosen kar, hogy egy szerencsetlen gyerekkel az oldalan).
Egyetertek veled, es egyaltalan nem jogos ez a lanyodtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!