A lányom nemrég azt mondta, hogy egy szörnyeget vagyok és soha nem fogom látni az unokámat. Jogosan?
látszik, hogy a lányod meggondolatlan és gyerekes...még nem nőtt fel csak játssza a "nagy kislányt", közben meg csak egy kis taknyos...én 22 éves vagyok, szóval nem nagyon dobálózhatok a "taknyos" szóval, de pl a húgom szintén ilyen helyzetben volt/van...mármint:
17 évesen összejött egy sráccal akitől már gyereke van, a srác 4-5 hónapig nem dolgozott, nem valami értelmes, elég link, mondjuk nincsenek balhés dolgai, csak lusta...anyánknál élnek, de ugye anyagilag mondhatni élősködnek, mert nem mindig tudnak fizetni a rezsibe...+ a srác még havi 20 körüli telefon számlát csinált, hogy hűségidőre és drága tarifára vetetett telefont anyámmal, hogy "ő majd fizeti anyámnak havonta a részletet"...
szóval jól teszitek, hogy nem fogadjátok be őket, mert így talán észbe kapnak...ha nincs kinyalva a seggük és rászorulnak arra, hogy igenis dolgozzanak akkor még megkomolyodhatnak...a srác még tanul, de most is dolgozhatna, nem úgy kéne gyereket csinálni, hogy semmi háttér nincs! álljanak a saját lábukra ha ilyen nagy döntéseket képesek egyedül meghozni...
Kedves uttsó, mégis mit kellene tenni a szülőnek? A lányuk elköltözött, mert óvni próbálták egy linktől, ő pedig már felnőtt, és ne ugassanak bele...
Amúgy a te szüleid példája pont a kérdező döntését támasztja alá, ha belegondolsz.
jaj szülők tehetnek róla?
kislányka úgy döntött költözik, felcsináltatja magát,most meg pislog, hogy mi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!