Miért gondolja ennyi ember azt hogy egy nem tervezett gyereket megszereti az apja?
29-es, az a férfi, aki egy kalandnál nem húz gumit, szerintem totál retardált. Olyankor nem a terhesség megelőzésén van a hangsúly, hanem a nemi betegségekén. Hogy lehet bárki olyan idióta, hogy ennyire felelőtlen és nem vigyáz magára? És ilyenkor a nőkre is ugyanez áll. De a leírásban "pár hónap után terhes lett", ami már kapcsolatnak minősül (bár lehet, hogy nálad nem, de én még fiatal vagyok, 5 év is rengeteg idő számomra).
28-as, nem egy olyan 30 feletti vagy már 40hez közeli nőt ismerek, aki bekattant a ketyegéstől, és "véletlenül" terhes lett alkalmi vagy hosszabb kapcsolatban, csak azért, hogy legyen gyereke, mielőtt kifut az időből. Nagy többségük csak gyereket akart, az, hogy a pasi marad-e, őket kevésbé (vagy egyáltalán nem) érdekelte. Van köztük, aki egyéjszakás kapcsolatban csináltatta fel magát, az apa nem is tud a gyerekről.
Nem mondom, hogy ez helyes cselekedet, mert nem az, de ha a nő már gyereket akar, védekezzen a férfi. Senkitől nem lehet elvárni, hogy a saját vágyai ellen tegyen, csak azért, mert a másik úgy akarja. A kérdező egyébként nem rinyál, pont az ilyen nőket tartja bolondnak a kérdés alapján, és az sincs a kérdésben, hogy az ex rinyálna, úgyhogy nem értem, ez hogy jött ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!