Szerintetek miért van az, hogy sok ember tudja hogy káros a dohányzás, mégsem képes lemondani róla? Arra nem gondol ha van gyereke mekkora fájdalom ez neki? Nem tudja, hogy űrt hagy majd maga után?
(Én nem dohányzok.)
A kérdésedben gondolom arra utalsz, hogy a dohányosok hamarabb halhatnak meg.
Nem lehet tudni biztosan.....
Én úgy gondolom, hogy amíg van pénz ételre, rezsire, normális körülményekre, szóval nem a gyerektartást szívja el a szülő, vagy a meleg vacsora árát.. addig nem sok beleszólás van.
Amikor a szülő nagyon szűkösen él, alig tudja eltartani a gyerekét, és havi több ezret költ cigire.. na azt én is elítélem, le kéne mondani az ilyenekről, a gyerek javára.
De ha megvan mindenük, akkor miért ne cigizhetne a felnőtt a saját fizetéséből?Amiért megdolgozott? Milyen jogon ítélsz el így bárkit is?
Persze, amíg terhes addig nyilván ne , és utána se a gyerekkel egy légtérben szívja .
Szóval ne veszélyeztesse a gyereket.
Nem kell túlozni! Egy gyereknek sem fájdalom, ha cigizik a szülője! Az sem biztos, hogy emiatt hal meg 90 éves korában.
A szülő sok betegségben meghalhat, aminek nincs köze a dohányzáshoz.
A dohányzás megszokás, és nagyon nehéz abbahagyni.
A dohányzás kockázati tényező, de egyáltalán nem jelenti azt, hogy feltétlenül hamar fog meghalni aki dohányzik.
Kockázati tényező még egy csomó minden, az egészségtelen táplálkozás, a műkaják, a stressz, sokszor az embert a munkahelyén is sok egészségkárosító tényező éri.
A dohányzás egy rossz szokás, nem könnyű róla lemondani.
Persze más, ha egy szülő mondjuk minden pénzét bagóra, italra költi és nincs mit enni a családnak. Vagy nincs tekintettel a gyerekeire és csukott ablaknál telefüstöli a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!