Miért gondolja ennyi ember azt hogy egy nem tervezett gyereket megszereti az apja?
Mennyi tapasztalatlan buta ember van itt.
A 16-os tökéletesen leírta. Gumit kell húzni uraim. Ha meg nem, akkor abban a tudatban kell szexelni, hogy abból bizony gyerek lehet. Csak a faszik olyan könnyen dobálóznak az abortusszal meg, a majd a nő felneveli dologgal, hogy hihetetlen.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy a nő miért engedte bedugni gumi nélkül. Mivel megtartotta, valószínű, hogy ő örült neki, ezért neki nem számított a védekezés. Ez jelen esetben a férfi lett volna. Az védekezzen, aki nem akar gyereket. Ne várjuk már el a párunktól, hogy ő védekezzen helyettünk, ha mi nem akarunk gyereket, főleg, ha ő meg akar. Én se hagynám abba a bogyót, még akkor se, ha a párom felajánlaná, hogy mostantól mindig gumit húz, mert én nagyon nem akarok most gyereket, és nyilván az a legbiztosabb, ha én teszek ellene.
A kérdésre válaszolva, hallani olyan történeteket, hogy apuka akart gyereket, csak még később, aztán anyuka terhes lett, és boldogságban nevelik a picit, mert apuka rájött, hogy mégiscsak jó ez. De ehhez szerintem kell egy megfelelő kapcsolat minimum erős kötődéssel és szeretettel a két fél közt, és egy alap vágy a férfiban arra, hogy majd legyen gyereke, lehetőleg az aktuális párjától. És az se mindegy, hogy hogy éli meg a véletlen terhességet, átverésnek, lehúzásnak, vagy tényleg véletlennek (mert ilyen is van). Előbbi esetben ritkán marad jó a kapcsolat.
Ha a nő akarta a gyereket akkor meg nem kell rinyálni, hogy nincs ott az apa.
Nincs olyan becsúszott terhesség ahol a nő azt mondja, hogy menjél az utadra majd én nevelem egyedül. Ha pontosan tudta, hogy a férfi nem akar ő meg igen akkor gumival nem fekszik vele össze , ilyen egyszerű, amelyik nőnek meg mindegy, hogy terhes lesz vagy sem annak meg gratulálni tudok csak,főleg olyan embertől akivel tartós kapcsolatban sem áll ,ott már nem a gyerek számít hanem ő maga, meg a tartásdíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!