Úgy érzem anyáékat egyáltalán nem érdekli ha hallom vagy látom őket. Nekem viszont nagyon megmarad, de nem tudom hogy mondja el nekik. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Nagyon szerencsésen az én szobámból nyílik az anyáék szobája. Apukám külföldön dolgozik, egy hónapba egyszer jön haza. Többször is hallottam már hogy ők azt csinálják, egyszer láttam is. Számomra ez egy trauma, félek bemenni a saját szobámba és egyszerűen nem tudom elviselni.. olyan rossz.2015. ápr. 18. 23:05
11/15 A kérdező kommentje:
akkor kiköltözök a nappaliba:) és akkor mindenkinek jó.
ja hogy nekem nem, na mindegy ők legalább élvezik.
2015. ápr. 19. 14:42
12/15 anonim válasza:
Ez egyértelműen kamu kérdés,nem hiszem hogy van olyan kamasz,akit zavarna,hogy szülei még mindig szeretik egymást
13/15 A kérdező kommentje:
nem kamu
2015. ápr. 20. 18:27
14/15 anonim válasza:
12-es bármily korút zavar, ha hangosan teszik, ami csak 2 emberre tartozik, intim dolog. Nem igaz, hogy nem lehet csendesnek lenni, bocs, de az ilyen áthallás gusztustalan, nem az a probléma, hogy "szeretik egymást" És a gyerekekre káros is, mint mondta a kérdező: zavarja. Téged is zavarna, csak most itt libernyákolsz, hogy hű, de megértő vagy. Nem vagy. Ha az utcán nyarvognának, mint a párzó macskák, akkor is gyönyörködnél: igen,de jó,legalább szeretik egymást..
Kérdező, mondd el anyádnak, hogy zavarnak a hangok, és költözz a nappaliba.
15/15 Szentes Melinda válasza:
Beszélj őszintén a szüleiddel ! Szeretnek téged,és figyelni fognak. Csak szólj bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!