Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy érzem anyáékat egyáltalán...

Úgy érzem anyáékat egyáltalán nem érdekli ha hallom vagy látom őket. Nekem viszont nagyon megmarad, de nem tudom hogy mondja el nekik. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Nagyon szerencsésen az én szobámból nyílik az anyáék szobája. Apukám külföldön dolgozik, egy hónapba egyszer jön haza. Többször is hallottam már hogy ők azt csinálják, egyszer láttam is. Számomra ez egy trauma, félek bemenni a saját szobámba és egyszerűen nem tudom elviselni.. olyan rossz.

2015. ápr. 18. 23:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%

Túlreagálod.

Tedd túl magad rajta.

Örülj hogy szeretik egymàst.

1 hónapban egyszer kibírod vagy ha nem akkor fülessel hallgass zenét.

2015. ápr. 18. 23:10
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
Mutasd meg neki a kérdést.
2015. ápr. 18. 23:11
 3/15 A kérdező kommentje:
egy hétig van itthon. és úgy is zavar
2015. ápr. 18. 23:11
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem bánt téged, tehát ezt el kell mondanod. Mondd el, hogy zavarnak a hangok, és nem tudod, mit tegyél ellene..
2015. ápr. 18. 23:13
 5/15 anonim ***** válasza:
47%
Engem is szokott zavarni, és régebben még jobban zavart, ha hallottam.. Egyszerűen belegondoltam, hogy AZT minden felnőtt ember csinálja és szüksége van rá, főleg, ha szererik egymást, örülj, hogy boldogok.. Az jobb lenne ha veszekednének?? Ha elmondanád nekik, hogy zavar, akkor sem lenne jobb, szerintem.. Akkor csak annyit mondanának, hogy addig mennyj el itthonról, vagy valami, az sem lenne jobb.. Gondolkozz el azon, hogy te 25-30 év múlva mit csinálnál, vagy szeretnél csinálni a helyükben.. És jól esne ha majd a gyereked rád szól, hogy hagyd abba AZT, mert zavar??!!.. Hidd el saját tapasztalatból beszélek, és az én szüleim mindíg itthon vannak... 16/L
2015. ápr. 18. 23:20
 6/15 anonim ***** válasza:
40%

ez semmikép sem trauma csak kellemetlen,

egy oly dolog amit el lehet és el is kell tudni viselni

ez boldogá teszi öket erre szükségük van nincs bene semmi amitől félni kéne

2015. ápr. 19. 00:11
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem azért, de engem is marhára zavart, mikor hallottam. Rémálmaim voltak tőle, mert olyan hangokat adtak ki, mintha egy horrorfilmet néznének. Ma 31 évesen mindent elkövetek, hogy csöndbe csináljuk a férjemmel, nehogy a gyerekeink meghallják. Nem a szüleim tehetnek róla, hogy 23 órakor én még fönn voltam. nem tudták. 9-10-kor feküdtünk és mindig vártak, hogy elaludjunk. Én soha nem szóltam és felnőttként se szóltam. Kellemetlen helyzetbe hoznád őket és lehet, félnének együtt lenni ritkulnának az együttlétek és kialakulna egy elhidegülés. Próbálj meg azon a héten, mikor otthon van apukád hamarabb elaludni. Vagy mikor csinálják, akkor felteszed az MP3-at és feltekered hangosra. Kábé tudod, hogy mikor végeznek, akkor kikapcsolod, alszol. Amikor gyerek voltam, nekünk még csak a párna volt:D
2015. ápr. 19. 00:46
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Legyen már annyi egy szülőben hogy tekintettel legyen a gyerekre,undorító az ilyen.Pontosan hogy meg tud maradni a gyerekben,nem tud ezzel mit kezdeni.Vágj valamit az ajtóhoz jó erősen,majd rádöbbennek,ha meg nem csukják be,vágd be jó erősen,az hatásos lesz.
2015. ápr. 19. 05:31
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

Én is hallottam őket, és?! Semmi bajom nem lett.

Mellesleg minden hónapban egyszer tudnak együtt lenni, hadd ne kelljen már a 13 éves(!) lányukhoz alkalmazkodni ebben.

Ha meg zavar, mondd meg - tudod, néma gyereknek... egyébként van füles, zene stb., és csukd be az ajtót, akkor nem látod.

De én abban az egy-két napban igenis önző lennék - bár, elküldenélek a barátnőidhez, akkor miénk lehetne az egész ház, és nyugodtan lehetne szeretkezni.

Amúgy, ha neked pasid lesz, ti se csináljátok, mert anyudék meg fogják hallani.

2015. ápr. 19. 06:36
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Mennyi önző elkényeztetett gyerek van. Annak idején mi örültünk volna, ha nem apám részeg ordibálását, és agymenését kellett volna hallgatnunk. De nekünk az jutott bár szexeltek volna inkább. Sokkal szívesebben hallgattam volna azt, bár nem vagyok rá kíváncsi.

ezzel együtt én is mint minden szülő mindent elkövettem, hogy ne hallják a gyerekeim azt, ami természetes dolog minden felnőtt , sőt, házas ember életében. És nehogymár olyan rossz legyen neked az, hogy a szüleid még mindig szeretik egymást. Értem én, hogy nem arra gerjedsz, és nem vagy rá kíváncsi, de könyörgöm, olyan kevés öröme van az ember életében. Legalább ezt hagyd meg nekik. Gondolj bele, mikor neked lesz párkapcsolatod, ők is hallani fognak téged, mert a szobák ugye egybenyílnak. Valószínüleg ők sem fognak neked szólni, pedig ezt a gyermekem esetében, sokkal nehezebb lehet megállni. Nem azért, mert irigylik tőled, hanem mert ez azt jelenti, hogy már legalábbis majdnem felnőttél, és nem vagy már kisbaba. Bár nekik mindig az leszel.

2015. ápr. 19. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!