Meggyőzhetem anyáékat hogy elmehessek egy tehetség kutatóba?
Nagyon szeretek énekelni! Szolfézsra járok és zenetagozatos vagyok.
14/L
Ti hogyan tennétek?? Önök az anyukák elengednétek?
Vagy anya szerint nincs jó hangom?? Ha kell e-mail címre esetleg küldök egy felvételt is! Segítség
Nem x faktor és csillag születik-re gondolok!
Miért nem tudok fogalmazni kedves első????? Taníts meg kérlek és javíts ki.
Az a baj hogy még ehhez túl fiatal vagy. Ha csak ilyen helyi tehetségkutatóról van szó ilyen 2-3 fordulóról maximum az még oké is, de ha a TV-be akarsz szerepelni az már durva, mert sok ilyenen nem csak a jó ének számít, hanem a hangképzés is valóban, meg az is hogy mennyire adod elő magad.
Másrészt most ha az x-faktort meg az ehhez hasonló műsorokat nézzük oda idegrendszer is kell ám, meg kitartás és maximálison túli erőbenyomás.
Most viccet félretéve ot5t próba hegyek vannak akár egy egész éjszakások is. Ilyen fiatalon nem bírnád.
Egyik lány ismerősöm is fellépett az x-faktorba oké már 18 éves lassan 19 éves, és már nem bírta tovább azért is esett ki azért ment rosszul mert a hangja tönkrement, és egyszerűen fáradt volt. Meg én olvasgattam meg beszélgettem emberekkel akik megpróbáltak egy ilyet és egy nagyon régi megasztáros is van a rokonságom közt aki mondta hogy rendesen kicsinálta őt a műsor.
Őszintén: szerintem a magyar tehetségkutatók nevetségesek. Minden évre jut egy megasztár, hang, x faktor vagy kiscsillag a következő szezonra pedig a kutya sem ismeri őket és örülnek ha falunapra mehetnek haknizni. Nincs gyerekem,de már csak ezért nem szívlelném ha a ilyenre szeretne jelentkezni.
Inkább járj énektanárhoz, bár általában ők sem vállalnak 16 éves kor alatt, mert még ha nem is olyan látványosan mint a fiúk, de a lányok is mutálnak.
S én emellett a színházat ajánlanám, szoktak keresni statisztákat és ha szerencsés vagy énekelni is lenne lehetőséged.
Anyukád óvni akar. Vagy nincs hangot, vagy nagyon is van. Ha nincs hangod, akkor attól akar megvédeni, hogy kiröhögjenek, ha meg van, akkor meg a sztárságtól, attól, hogy a média összezuzzon. Felnőtt emberek se tudnak megbírkózni a sztársággal, nemhogy gyerekek. Nézd meg azoknak a sztároknak az önéletrajzát, akik gyerekként lettek híresek.
Én is eldöntöttem, hogy ha tehetségesnek is találom a gyerekemet kiemelkedően valamiben, vissza próbálom majd kicsit fogni, úgy ráér 18 éves kora után. Ha tehetséges, 18 éves kora után is az lesz.
Zenetanárhoz járhatsz, az nagyon jó, iskolai fellépések, városi hangversenyek, beleférnek, de ennél ne akarj még tovább menni. Ne vágd tönkre az életedet.
Milyen versenyre szeretnél menni?
A TV-ben 16 éves alsó korhatár van.
Ha nem tévés, hanem csak megmutatod magad egy helyi zsűri előtt, mint egy sima szavalóversenyen kb., akkor arra én elengednélek, ha nem maradnál ki miatta túl sokat a suliból, és nem nagyon messze mennél egyedül. Ez sztem pont jó arra, hogy profiktól visszajelzést kapjon az ember, hogy érdemes-e ezt folytatnia komolyabban vagy min kellene változtatni.
Tévésre nem engednélek el, olyanra sem, amin szerződést kell aláírni. Ez egy éretlen, fejlődő személyiségnek nagyon stresszes tud lenni. Nekem anno egy tévésben lépett fel ismerősöm, a saját szalagavatóját ki kellett hagynia miatta, aztán egy sulinapon hívták meg előadást tartani az élményeiről, és úgy kellett könyörögnie az elején, hogy úgy döntött, hogy elmond dolgokat, de ne mondjuk el senkinek, mert ha kiderül egy-egy botrányosabb dolog is, olyan szerződésszegési pert akasztanak a nyakába, hogy a gatyája is rámegy. Arról nem is beszélve, hogy nem vállalhatsz el semmilyen fellépést a csatorna / fejesek tudta nélkül addig, amíg a szerződés le nem jár, ellenben mindenhova el kell menned, ahova a csatorna mondja. De olyan retek műsorokba is, mint egy Való Világ vagy Hal a tortán, meg mindenféle piszlicsáré fos reklámot is, arról nem is beszélve, hogy minden igénytelen szar magazinnak is interjút kell adni. És akkor a hirtelen jött népszerűség és ok nélkül utálók által okozott stresszről ne is beszéljünk.
Feltöltöd a youtube-ra vagy a soundcloud-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!