Meggyőzhetem anyáékat hogy elmehessek egy tehetség kutatóba?
Nagyon szeretek énekelni! Szolfézsra járok és zenetagozatos vagyok.
14/L
Ti hogyan tennétek?? Önök az anyukák elengednétek?
Vagy anya szerint nincs jó hangom?? Ha kell e-mail címre esetleg küldök egy felvételt is! Segítség
Szia!
Azt nem tudom, hogy gyozd meg! Engem nem tudnal... Viszont egy indoklast megerdemelsz! Kerdezd meg, hogy miert?
De igazuk van a tobbieknek! A korod is gyenge, a Te hangod is boven valtozik meg (az en korosztalyomnak emlitem pl Szandit)
Meg az, hogy a kutya se emlekszik rajuk nezd meg a Toth Verat a sulya es a maganelete erdekel mindenkit, a huga ha nem szexelne minden masodik hiresseggel es lenne 2 hetente szerelmes eltunne! Ha ezt o is eszre veszi cicit csinaltat es hajat... Ki van meg? Lovesem sincs! A tehetsegkutatoknak az elso selejtezeset nezem, hogy a gyokereket kirohogjem es szebb jovot!
Helyi ki-mit-tudokkal hires enekes nem leszel ehhez mar kell a kozszereples...
"Önök az anyukák elengednétek?" Ezt nem tudom értelmezni, de azt sem értem, miért tőlünk kérded, hogy "anya szerint nincs jó hangom??"
Úgy látom, valóban a tanulásra kellene koncentrálnod.
Ha így fogalmazol, és nem is érted, mi a baj vele, egy dalszöveget sem tudsz értelmezni. A korábbi hozzászólókkal teljesen egyet értek, azt nem ismétlem.
Ha komolyan gondolod az éneklést, menj ének-zene tagos középsuliba, járj magánénekre, és az sem árt ha mondjuk játszol valamilyen hangszeren is mellé.
Mivel még úgy 20 éves korodig sokat változhat a hangod nem árt a szakértői felügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!