Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meggyőzhetem anyáékat hogy...

Meggyőzhetem anyáékat hogy elmehessek egy tehetség kutatóba?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek énekelni! Szolfézsra járok és zenetagozatos vagyok.

14/L

Ti hogyan tennétek?? Önök az anyukák elengednétek?

Vagy anya szerint nincs jó hangom?? Ha kell e-mail címre esetleg küldök egy felvételt is! Segítség

2014. jan. 28. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt nem tudom, hogy gyozd meg! Engem nem tudnal... Viszont egy indoklast megerdemelsz! Kerdezd meg, hogy miert?

De igazuk van a tobbieknek! A korod is gyenge, a Te hangod is boven valtozik meg (az en korosztalyomnak emlitem pl Szandit)

Meg az, hogy a kutya se emlekszik rajuk nezd meg a Toth Verat a sulya es a maganelete erdekel mindenkit, a huga ha nem szexelne minden masodik hiresseggel es lenne 2 hetente szerelmes eltunne! Ha ezt o is eszre veszi cicit csinaltat es hajat... Ki van meg? Lovesem sincs! A tehetsegkutatoknak az elso selejtezeset nezem, hogy a gyokereket kirohogjem es szebb jovot!

Helyi ki-mit-tudokkal hires enekes nem leszel ehhez mar kell a kozszereples...

2014. jan. 29. 07:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért azt ne #7-es! Ha a sportba tartod vissza akk már sok mit nem ér el.
2014. jan. 29. 07:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Önök az anyukák elengednétek?" Ezt nem tudom értelmezni, de azt sem értem, miért tőlünk kérded, hogy "anya szerint nincs jó hangom??"

Úgy látom, valóban a tanulásra kellene koncentrálnod.

Ha így fogalmazol, és nem is érted, mi a baj vele, egy dalszöveget sem tudsz értelmezni. A korábbi hozzászólókkal teljesen egyet értek, azt nem ismétlem.

2014. jan. 29. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha komolyan gondolod az éneklést, menj ének-zene tagos középsuliba, járj magánénekre, és az sem árt ha mondjuk játszol valamilyen hangszeren is mellé.

Mivel még úgy 20 éves korodig sokat változhat a hangod nem árt a szakértői felügyelet.

2014. jan. 29. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!