Hogy győzzem meg anyáékat, hogy holnap ne kelljen suliba mennem? 15/L
Mindig is voros hajat szerettem volna *-*
Mondd meg nekik, hogy a te hajad legalabb egyedi, a szeplok pedig cukik. Barna, szoke es fekete haju lanybol millio van, ellenben a voros ritka :)
Sehogy...jövőhétre változik a hajszíned? Nem
Minden heten nem hiányozhatsz
Egyébként csak irigyek...mert a tied különlegesebb, egyedibb gunynevet meg nem talaltak
Én is vöröset szeretnék, olyan igazit, de olyanra nem tudják festeni:(
sajnos nem megoldas ha otthon maradsz. engedd el a fuled mellett. azokat akik 15 eves letukre ezt csinaljak, csak sajnalni tudom... ne figyelj rajuk,majd abba hagyjak. keress baratnoket/baratokat, akik nem csufolodnak 15evesen..
18l
Sehogy. Semmi értelme így elmenekülni, ráadásul nyilvánvalóan minden héten van ez a felállású órád.
Egyedül az a megoldás, ha nem foglalkozol velük, és megvárod, amíg megunják/megszeretnek, és abbahagyják.
Egyébként ez akár vicceskedő és kedveskedő megjegyzés is lehet. Persze hangsúlytól függ, de a "pulykatojás" kifejezésben önmagában semmi bántó nincs.
Ha jól sejtem nem vicceskedve mondják.
Ebben az esetben nem megoldás az otthon maradás, mert minden napot nem tudsz megúszni.
Ha rettentően zavar és nem változik a helyzet gondolkodj el iskolaváltáson :-( .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!