Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg anyáékat,...

Hogy győzzem meg anyáékat, hogy holnap ne kelljen suliba mennem? 15/L

Figyelt kérdés
Nemrég kerültem új suliba és az osztálytársaim pulykatojásnak csúfolnak a vörös hajam fehér bőröm és szeplőim miatt.Annyi rossz amikor így piszkálnak és holnap sok órán együtt vagyok azokkal a lányokkal (akikkel csoport bontásba vagyok normálisak) és szeretnék itthon maradni,de hogyan érjem el?

2015. jan. 19. 20:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Leszarom tabletta. Azt mondod, a csoportodban levő lányok jó fejek. Barátkozz velük, beszélgessetek, próbáljátok egymást minél jobban kiismerni. Légy szívélyes - nem baj, ha csöndes vagy, én is az voltam/vagyok, de előbb-utóbb nyilván sikerül szorosabb kapcsolatot kialakítanod a társaiddal.

Ha csúfolnak, ne szólj semmit - szerintem a leghatásosabb, ha a szemed sarkából végigméred őket, aztán csendesen elmosolyodsz, mintha magadban mulatnál rajtuk, aztán elfordulsz. Ha megkérdik, hogy mi olyan vicces, elég, ha annyit mondasz, hogy "semmi".

2015. jan. 20. 10:29
 32/37 A kérdező kommentje:

Mai nap sem volt sokkal jobb.Megvolt a szokásos piszkálódás.Ha meg csak elfordultam és nem figyeltem rájuk,jött hogy "süket vagy pulykatojás?".Ez így nem fog menni.Szerintem holnaptól nem megyek,mert egy kicsit meg kell nyugodnom.

Azért köszi,hogy különlegesnek gondoltok,kedves tőletek :DD

2015. jan. 20. 17:27
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg szürke a hajam. Olyan kisegér színű. Semmilyen. se szőke, se barna. :D

Szerintem a vörös haj, sápadt, szeplős bőr tök cuki tud lenni. Csak irigyek.

Ha meg nagyon piszkálnak, akkor- ezt tanácsoltam már másnak is az oldalon- én elővennék egyfajta "elmebeteg" fejet, néznék rájuk hosszasan, bele a szemükbe egy furcsa félmosollyal az ajkamon, csak bámulnék, aztán amikor kérdezik mi van, akkor mondanék olyanokat, hogy "de szép lenne a szemed egy befőttesüvegben", vagy hogy " a kedvencem a Texasi láncfűrészes című film. Épp azon gondolkozom, hogy lenyúzom a bőrödet, a skalpodat, és maszkként hordanám. Az jobban állna, mint a mostani vörös?"

Garantáltan besz*rnak. Persze dilisnek neveznek majd, de te legalább jól szórakozol. vedd humorral az egészet. TE egyedi vagy! Viseld el, hogy ez egyeseknek nem tetszik. Ettől még egyedi vagy!!!

Én a helyedben még rá is játszanék, ilyen "doll" sminkkel, olyasmi ruhákkal, vagy két oldalon befont hajjal. De én már csak ilyen őrült vagyok. Amúgy ismered a mondást: a rossz reklám is reklám? :)

2015. jan. 20. 21:30
 34/37 anonim ***** válasza:

A "süket vagy?" kérdésre se válaszolj. Hagyd figyelmen kívül. Saját magát minősíti ez a kis ribizlivirág.

Vagy másik megoldás: "Ja, bocs, azt hittem magadról beszéltél."

2015. jan. 20. 23:14
 35/37 anonim ***** válasza:

Èn most màr 32 èves csalàdanya vagyok, de emlèkszem hogy megkeserítettèk az èletemet az osztàlytàrsaim.

Jóval fejlettebb voltam mint a többi làny, testileg. Amiről nem tehettem.

De persze azonnal cèltàbla lettem. Csöcsösnek, csöcsinek szépnek nevezték. B.romi kínos volt ès megalàzó.

A vègèn odàig fajult hogy egy 3 napos osztàlykiràndulàs alkalmàval vègig akart menni rajtam 4 sràc. Este, tanàri felügyelet nèlkül voltunk.

Szerencsère nem sikerült nekik, bàr egyikük elterjesztette azt a pletykàt hogy meg....-tt. Hiàba mentegetőztem, mondhattam bàrmit senki nem hitt nekem.

Èn lettem az osztàly ribije...

Menekültem a suliból, mellè jàrtam, rengeteget lógtam mert nem akartam hogy cikizzenek.

A sok lógàs miatt romlottak a jegyeit, totàl lecsúsztam. Kisiklott az èletem. Eltanàcsoltak a suliból bukàsra àlltam rengeteg tàrgyból.

Aztàn elkerültem màsik vàrosba màsik suliba. Olyan jó tàrsasàgba kerültem hogy imàdtam odajàrni. Az osztàly 2. legjobb tanulója voltam.

Dicsèretekkel vizsgàztam. Majd főiskolàra is bekerültem.

Tudom milyen pokolian meg tudjàk keseríteni az èleted. Ezt a fèlèvet mèg csinàld meg legjobb tudàsod szerint aztàn menj àt màsik suliba.

2015. jan. 21. 13:10
 36/37 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy kend őket a falra aztán lamináld le velük a parkettát, de az nem vetne rád jó fényt. Egyszer szólj vissza nekik. Tutira találsz bennük "hibákat". Légy kemény.
2015. jan. 21. 14:29
 37/37 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, a hajszíned jövőhétre sem fog változni.

Tudom, hogy mit érzel, vörös hajam, fehér bőröm és szeplőim voltak mindig is. Sokat csúfoltak és piszkáltak ennyi idős koromban. Érzékeltették velem elég keményen, hogy kilógom a sorból. Aki azt mondja, hogy irigyek, azok távol állnak a valóságtól. Egyszerűen az ők alkotta világképbe te nem férsz bele. Hidd el nekem el fog múlni ez az egész 1-2 éven belül. Tudom, hogy bosszant meg bánt, de 10-15 évvel később már csak mosolyogni fogsz rajta.

Járj csak nyugodtan iskolába, tanulj rendesen, hagyd figyelmen kívül, amit mondanak. Igazából, akik velem is ezt tették sehol nincsenek én meg a 2. diplomámat csinálom:)Konkrétan az egyiknek vörös hajú kislánya született:)

2015. jan. 22. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!