Hogy győzzem meg anyáékat, hogy holnap ne kelljen suliba mennem? 15/L
Ezeknél a csajoknál ez addig lesz téma, amíg látják rajtad, hogy zavar.
Rendkívül gyerekes ez a viselkedés, pláne ennyi idősen. Jobb esetben ezt még általános esetben kinövi az ember(ha egyáltalán volt ilyen szemét valaha is az illető).
A vörös haj és szeplő különleges és szép. A fehér bőr szintúgy szép. Egyedi vagy, ezért csúfolnak.
Az otthon maradás nem oldja meg a problémádat, mert nem fognak rólad leszállni. Szembe kell nézned ezzel a problémával. Embereld meg magadat és peregjen le rólad. Meg se halld. Ha csúfolódnak és már nagyon unod, akkor kérdezd meg az adott csajtól, hogy "hozzám szóltál? bocs, észre se vettelek".
Tényleg addig fognak piszkálni, amíg látják, hogy magadra veszed..
Ettől függetlenül javaslom, hogy mondd el anyukádnak. Beszéld meg vele, hogy ez bánt téged. Arról nem is beszélve, hogy engem anyum jobbnál jobb tanácsokkal látott el anno, amikor ilyennel fordultam hozzá. :)
Ne foglalkozz veluk.Szerintem legyel ra buszke,hisz nem mindenkinek adatik meg,hogy ilyen legyen.:)
Tudod,senki sem tehet rola,hogy milyen embernek szuletett viszont arrol igen,hogy milyen emberre valt!Ezert hagyd oket a pi.csaba...Ha latjak rajtad,hogy nem erdekled a megjegyzeseik akkor majd veszik a lapot ha meg nem akkor meg teljesen idiotak akik azt sem erdemlik meg,hogy lekopd...
Fel a fejjel! 19f
Gondolj arra, hogy ilyen stílussal milyen kapcsolatokra lesznek képesek az életben ezek a lányok. Feltételezem, hogy van közöttük egy "főnök", a többiek meg félelemből vannak vele, nehogy ők váljanak célponttá. Lényegében lelkiekben sokkal gyengébbek, mint bárki az osztályban.
Ezt sose felejtsd el. Ezek gyenge emberek.
Ha ezt tartod szem előtt, nemhogy félni nem fogsz a rikácsolásaiktól, ami inkább jellemző a pulykákra, még sajnálatra méltónak is fogod találni őket.
Hidd el, amikor egyedül maradnak ezek a lányok, szenvednek!!! Saját maguktól. Csak figyeld meg a szomorúságot az arcán, amikor teljesen egyedül van bármelyikük.
Én mindig is igazi vörös hajat szerettem volna.
Tudom, hogy a piszkálódás pokollá tudja tenni a sulis éveket, de NE TÖRŐDJ VELE!
Egyedi, különleges vagy. :)
Hagyd figyelmen kívül, vagy hozd zavarba, és jó hangosan mondd, hogy nagyon szépen köszönöd a hozzád intézett kedves szavait. És mosolyogj hozzá bájosan. Előbb-utóbb csak megunja.
26N
Legyen önbizalmad mert szèp vagy! Aki különleges, "màs" mint az àtlag azt könnyen megtalàljàk a buta libàk.
Egy a lènyeg ne vedd fel amit mondanak.
Figyi mindenkin lehet fogàst talàlni ha nagyon keres az ember. Van aki kapafogú arra lehet azt mondani hogy kiharapja a pólót a sarokból, van ó làbú, van elöl deszka hàtul lèc típus. Ha nagyon besokalsz akkor keresd meg a gyenge pontjukat, szólj be nekik nyilvànosan ès mond meg hogy azt hitted több eszük van mint az ovisoknak, mert ez ott divat.
Vagy, vigyèl csokit menj oda mosolyogva hozzàjuk, mond meg hogy fegyverszünetet akarsz kötni, hogy tulajdonkèppen mi a konkrèt problèmàjuk veled stb. Meg fognak lepődni hidd el.
Ha gyengènek tűnhet àtgàzolnak rajtad. Erős legyèl ès hatàrozott!!!!!!!
Egyèbkènt halkan megsúgom, a pasik bomlani fognak èrted 5-10 èv múlva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!