Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg anyáékat,...

Hogy győzzem meg anyáékat, hogy holnap ne kelljen suliba mennem? 15/L

Figyelt kérdés
Nemrég kerültem új suliba és az osztálytársaim pulykatojásnak csúfolnak a vörös hajam fehér bőröm és szeplőim miatt.Annyi rossz amikor így piszkálnak és holnap sok órán együtt vagyok azokkal a lányokkal (akikkel csoport bontásba vagyok normálisak) és szeretnék itthon maradni,de hogyan érjem el?

2015. jan. 19. 20:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Nekik is azért van ehhez képük, mert azt mondogatják nekik, hogy egyedik meg különlegesek.

Engem is keményen aláztak, és nincs jó tanács. Ezeket, amiket itt leírtak, biztos nem tudtam volna megcsinálni, nagyon visszahúzódó voltam. Mindig gyomorgörcsöm volt, ha megláttam a "kínzóimat".

Egyet tudok mondani: ez sokkal jobb lesz. Nem fair, hogy ezt csinálják, de vagy kiállsz magadért, vagy pedig tűrsz, ha nem megy. (Nem szégyen.)

De azt tudnod kell, hogy az összes ilyen kis szociopatának ennyi az élete. Üres, gyűlölettel teli, mérgező. Nekik ez a szánalmas életük fénypontja. Ha leérettségiznek, elkezdenek lefele csúszni. Előtted meg nagy dolgok vannak, ebben biztos vagyok.

2015. jan. 19. 21:42
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt hozzátenném, hogy nagyon szép dolgokat mondtak, de ha majd azt hiszed, hogy mindenki irigy rád, akinek nem vagy szimpatikus, ugyanilyen leszel, mint ők. Ezt az irigy dolgot a kicsiknek szoktuk mondani, hogy jobban érezzék magukat. Nagyoknak már nem kell a mese.
2015. jan. 19. 21:44
 23/37 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam és engem is csúfoltak. Egy ellenszere van, ha nem veszed magadra, nem szólsz vissza, nem foglalkozol velük. Csak azért csinálják, mert látják hogy idegesít. Nem könnyű, de hagyd őket, csak mosolyogj rajtuk még akkor is, ha rosszul esik amit mondanak. Viszont attól, mert nem vagy barátkozós, nyitott még lehetsz.
2015. jan. 19. 21:44
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen még nem tudod, hogy milyen mázlista vagy! Én a helyedben tudatosítanám magamban, hogy jó nő leszek és elkezdenék eszerint élni. Adj sokat a hajadra! Ha rövid, növeszd!!! Ápold, csinálj jó frizurát.... ezek a csajok 10 év múlva belefakulnak az irigységbe :) 36/N
2015. jan. 19. 21:53
 25/37 anonim ***** válasza:

Nekem csak vörösesbarna a hajam, de az általánosban maradéknak csúfoltak valami hülye hajszínes dal miatt. Eleinte zavart volt, de pár nap után már nem érdekelt, mivel a csúfolódás totál pitiáner dolog, és amúgy is, volt elég bajom anélkül is, hogy idiótákkal foglalkozzak. :) Mivel látták, hogy nem érdekel, hamar abbahagyták. Egyébként nálunk alsósként talán 2 évig volt "menő" a csúfolódás, aztán sorra rájöttek a többiek is, hogy ez gáz, és mindenki kinőtt belőle. Nem is értem, mi van a mai gyerekekkel...

Menj suliba, és állj ki magadért, látványosan sz*rd le őket. A többiek is fel fognak nézni rád.

2015. jan. 20. 00:57
 26/37 anonim ***** válasza:

-volt

Bocsánat, késő van már. :)

2015. jan. 20. 00:58
 27/37 anonim ***** válasza:
Ezzel nem oldod meg a problémát. Jövő héten nem ugyanígy lesznek óráid?
2015. jan. 20. 01:33
 28/37 anonim ***** válasza:

ezzel a problémával meg kell küzdened, mert anyádék kötelesek iskolába járatni, mert ha nem teszik, szanaaszét büntetik őket, te meg mehetsz állami gondozásba, és ott a pulykatojásozást is visszasírod, pl amikor vizes törülközővel vernek meg a szobatársaid, stb.

amúgy hagyd hadd hívjanak pulykatojásnak. Engem nokedlinek csúfoltak. eleinte zavart, de aztán valahogy leszartam, aztán meg megszerettem, tökjó nicknév, már a barátaim is így hívnak. A pár pö_cs meg beszopta, hiába nokedliznek már, minden haverom így hív.

2015. jan. 20. 01:55
 29/37 anonim ***** válasza:

Értelek kedves kérdező, de ha holnap nem mész suliba, akkor holnap utánra bármi is meg fog változni?

Nézz szembe vele!

Nekem is vöröses szőke a hajam, szeplős vagyok, mégsme csúfoltak. Tudod miért? Mert nem úgy mentem be a terembe, hogy nézzetek ide, itt a céltábla!!!!

2015. jan. 20. 03:22
 30/37 anonim ***** válasza:

Ja, még az előz vagyok.

Te még előnyösebb helyzetben vagy mint én, mert nekem a vörös haj és szeplők mellett még sok anyajegyem is van, és előre álló fogaim is voltak! És túl éltem! Mert kiálltam magamért!

És lány voltam, most már 30 feletti, kifejezetten csinos nő.

2015. jan. 20. 03:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!