Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányos szülők! Mit tennétek,...

Lányos szülők! Mit tennétek, ha kiderülne a 17 éves lányotokról, hogy egy 30 éves férfivel gyakran 'összejár' szeretkezni és a férfi gyakran megajándékozza kisebb-nagyobb dolgokkal?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 18. 21:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondogatnám neki, hogy hogy védekezzenek, mert azt már 12-14 évesen letudom majd a lányommal. Cikinek tartják, ha erről beszél a szülő nekik 17 évesen és még ha nem is tudják jól, azt hiszik, hogy igen és ezzel a beszélgetéssel csak azt éred el, hogy végképp becsukja a fülét. Gondolom már felvilágosítottad. Viszont emberismeretet nem nagyon tudunk nekik megtanítani, mert azt nekik kell kitapasztalniuk. Viszont már korábban is lehet róla beszélni agyerekkel, hogy bizony milyen jelekre figyeljenek. Ha egy fiú túlságosan elhalmozza ajándékkal, az egyet jelent.

Mivel már nagyon benne van a lányod, elég nehéz lenne ebből kirángani. Ha most hirtelen elvágod a pasitól, a jó viszonyotok tönkremegy. Nehéz mindenre megtanítanunk a gyerekeinket és még ha meg is tanulták elméletben a leckét, lehet gyakorlatban nem ismerik fel és híbáznak.

Ha a lányod háta mögött beszélsz a férfival, az biztos visszajut a lányodhoz és biztos, hogy haragudni fog rád. Mutattasd be a fiút, kérd meg, hozza el. Ha a férfi nem akar eljönni, kérdezd meg, magyarázza el, hogy miért nem. Vezesd rá a lányodat, hogy aki nem akar bemutatkozni a szülők előtt, az titkol valamit, nem akarja komolyan venni. Ha elmegy a férfi hozzátok, lazán beszélgettek és praktikákkal tereled a beszélgetést, hogy kiszedd az infót a férfiból, amit akrsz. Esetleg közben a lányod meglátja a férfi hibáit. Nem mondom, hogy rossz ember lenne a férfi, vagy ki akrja használni, lehet, hogy pont ellenkezője.

2015. ápr. 18. 22:41
 22/29 anonim ***** válasza:
5%

Hát én lemennék hídba. Nem beszólásnak szánom, de szerintem akkor van valami mélyebb gond.

Én mág emlékszem a 17 éves önmagamra. Akkor vesztettem el a szüzességemet. Én nagyon nem voltam jó kislány, Buliztam, akár reggelig stb. De a közemelben nem volt 38 éves pasi sem nekem, sem a barátnőimnek, ismerőseimnek. Tehát ha akartam sem tudtam volna 38 éves pasival kavarni, mert az ééetvitelem, az érdeklődésem, a baráti köröm, a minem 17-19 évesek voltak. Nem volt olyan közeg, ahol egy 38 éves pasit egyáltalán érdemben megismrejek.

Tehát szerintem nem az a gond, hogy szexelnek vagy nem. A gond az, hogy miért, HOL és hogyan került egy 17 éves lányhoz olyan közel egy 38 éves fickó, hogy ez a szitu kialakuljon.

Abból, amit írtál, az jön le, hogy inkább csak "összejárogatnak" szexelni. Erre nem olyan könnyű ám rávenni egy 17 éves csajt. Abban a korban a szerelmet keressük. Nem olyan, mint 30 fölött, hogy megdunáljuk, hogy ok, legyen szexkapcsolat:-)

Szóval engem az sokkol le, hogy hogyan sikerülhetett ennek látrejönnie. És igen, azt gondolom, hogy kell valami problémának lennie a háttérben. Ez a pasi mint olyan, közömbös. Nem ez a gond.

2015. ápr. 19. 00:34
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy naiv vagyok, de ezek a kisebb- nagyobb ajándékok lehet hogy csak virágcsokor helyett vannak? Lehet hogy csak örömet akar szerezni a lányodnak és tudja milyen dolgoknak örülne.
2015. ápr. 19. 05:26
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

1. mivel SEMMIT nem engedsz meg neki, érthető, hogy keresi a kitörési lehetőséget - és most mondjam azt, hogy ez még mindig jobb, mintha fűvel-fával dugna, vagy drogozna. Itt legalább monogámia van.

2. megkérdezném, védekeznek-e rendesen - mivel tiltani úgysem tudom (meg annál inkább csinálná)

3. biztosítanám róla, hogy ha baj van, segítek (max. ordibálok előtte egy picit)

MAGAMBA néznék, mert OKA VAN, hogy ezt csinálja, és elgondolkodnék, MIT tettem/nem tettem, amiért ennyi bizalma sincs felém, meg egyáltalán, mi vitte rá - mert bizony a nevelésem hibája is.

2015. ápr. 19. 06:41
 25/29 anonim ***** válasza:

#22-es!

Gondolom, amikor te 17 éves voltál, nem volt még internet.

Ma meg pl. itt csevegünk ezen az oldalon, kortól függetlenül. És gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akinek kapcsolata lett itteni ismeretségből. :)

2015. ápr. 19. 08:59
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindent tiltasz neki, miért csodálkozol ezen, kérdező? Kettővel előttem leírta a válaszoló azt, ami az én véleményem is.

Már ne is haragudj, de engem már 16 évesen elengedtek koncertekre a szüleim. A barátaimmal mentem. Nem vagyok nagy piaivós, ha ittam is, akkor azt mértékkel. Hajnalig ugyan nem buliztam (nem is volt rá igényem) viszont tudom, hogy arra is elengedtek volna. Drogozás eszembe sem jutott, de ezzel ők is tisztában vannak, így emiatt sem féltettek. Felesleges így tiltani a normális élettől, hiszen így nem lesz tapasztalata, önállósága. És amint látod, annál inkább lázad, minél kevésbé engedsz neki mindent. Az én szüleimmel bármit meg tudok beszélni, sosem volt ebből baj. Amikor a barátommal (nálam egy évvel idősebb) először együtt szerettem volna aludni, leültünk megbeszélni, és megengedték (3 hónapos kapcsolatnál). Jó, ekkor még nem feküdtünk le, viszont jó volt a karjaiban elaludni, estig filmezni. Nem csináltunk hülyeséget, így a szüleim is bíztak bennem. Most 18 éves vagyok, ha dolgom van, csak szólok, hogy ekkor megyek, ekkor jövök, itt és itt leszek, sziasztok. Elengednek, mert tudják, hogy nem csinálok hülyeséget. Mivel nem tiltottak semmit, így nincs is okom rá.

2015. ápr. 19. 20:18
 27/29 anonim ***** válasza:
18 voltam mikor megismerkedtem a férjemmel.12 év korkülömbség. Ő 30 én 18... azóta is együtt vagyunk. 3 éve házasok.A kislányunk 5 hónapos. 10 éve vagyunk együtt. Én is a jó szex , a megértés a törődés miatt voltam vele. Trükközni kellett az elején. De ismertek annyira hogy ha tiltanak meg rosszabb a helyzet. És kaptam ajándékokat. Pl telefont karácsonyra. De ő megengedhette magának...én diákként nem.engem nem is igazán érdekelt mit szólnak a szüleim. Nagyon szeretik a szüleim.
2015. ápr. 20. 23:59
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok. Bocsi az össze visszasagert csak telefonrol vagyok,nem tudom visszaolvasni. Amúgy engem elengedtek bárhová bármeddig. Egészen addig mig édesapám meg nem tudta,hogy mennyi idős a pasim. nem engedte hogy nálunk aludjon,vagy én nála. Ezért hazudoztam.elotte nem volt jellemző. Onnantól javult a helyzet es pl együtt tévézett a család este, mikor megmondtam apámnak hogy szexelni nem csak sötétben lehet,Akár délután 3 kor is. Ejszaka jobb szeretek aludni. Itt jozanodott ki az öreg :)

Felvilagositast nem tartott anyum,csak utalt rá. .. hogy ha bármi van szóljak.Majd kiforrja magát. Ha nem ő lesz az igazi úgy sem maradnak együtt. Hidd el lehet a korabeli,vagy pár évvel idősebbek meg rosszabbak. Szerintem nem ezentúl múlik. Jobb egy normális idősebb mint egy drogos fiatal!

2015. ápr. 21. 00:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Mégis milyen kihasználásról beszélünk?

Abban az esetben lenne kihasználás a dolog, ha egy oldalú lenne az elvárás, ebben az esetben: ha a férfi együttlétet kérne és slussz.

De aki ilyen pénzeket fektet a "párjába", még ha megteheti is, szerintem ez korántsem sem kihasználás.

2016. jan. 25. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!