Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányos szülők! Mit tennétek,...

Lányos szülők! Mit tennétek, ha kiderülne a 17 éves lányotokról, hogy egy 30 éves férfivel gyakran 'összejár' szeretkezni és a férfi gyakran megajándékozza kisebb-nagyobb dolgokkal?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 18. 21:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha tiltod, akkor garantáltan nem fog neked elmondani semmit, de attól csinálni fogja és abból nagyobb baj lehet, mintha megbízhat benned és tudsz a dolgokról.
2015. ápr. 18. 21:26
 12/29 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén? Semmit. Én is ezt csináltam, csak nem nagyon kaptam ajándékokat. De nem is az volt a cél, hanem a jó szex.

Esetleg azt tisztáznám, hogy pontosan miért csinálja. Ha tényleg csak azért, mert szereti a szexet, akkor persze, csinálja. Ha viszont az ajándékokért csinálná, akkor volna egy nagy beszélgetésünk. És rettenetesen szomorú lennék, hogy ilyen értékrendje van a lányomnak, mert ezek szerint nagyon rosszul neveltem.

2015. ápr. 18. 21:32
 13/29 anonim ***** válasza:
84%
Attól, hogy fiatal, még nem biztos, hogy naiv és szerelmes, lehet, hogy ő sem akar többet a férfitól.
2015. ápr. 18. 21:34
 14/29 anonim ***** válasza:
94%

#9 A szülők gyöngye vagy.

Elbeszélgetnék a lányommal, hogy miért van vele, miért nem keres valakit, akivel kisebb a korkülönbség.

Nem tiltanám el, de megpróbálnám megérteni a lányomat és megpróbálnám megértetni vele, hogy ennek a kapcsolatnak mik a buktatói.

A tiltás pedig határozottan rossz dolog. Semmit nem engedsz neki, nyilván lázad..és ez is egy formája a lázadásnak. Az az igazság, hogy ezt te cseszted el. Más nevelést kapva nem biztos, hogy ide jutott volna.

2015. ápr. 18. 21:35
 15/29 anonim válasza:
100%
Nálunk is hasanló helyzet volt/van. Az én lányom az egyik osztálytársának a nagybátyával jött össze aki ráadásul egy családi barátunk volt. Én elbeszélgettem a lányommal utána a férfivel is. Úgy látszott hogy a férfi elég komolyan gondolja és nem csak kihasználni akarja... Bár kitudja, mindenki tud hazudni, főleg ha érdekében áll. Én oda figyellnék a helyedben.
2015. ápr. 18. 21:41
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Tokjofej szuleim vannak, klassz csaladbol jovunk, a yagilag mindig is jol eltunk megis 19 evesen 38 eves pasim azert, mert a humorunk es az erdeklodesunk hasonlo volt, jokat nevetgeltunk es total egy hullamhosszon voltunk:-))

A szuleim persze kb.infarktust kaptak szoval bemutattam nekik es lattak, h egy teljesen rendes, normalis pasi aki szereti a lanyukat es vigyaz ra. Sosem mutattak ki, hogy ellenzik a dolgot de nem is ertettek vele egyet de ami a legfobb: nem tiltottak.

Okosan kivartak amig elmulik, tudtak, h reszemrol csak egy fellangolas es igazuk volt:-))

Utolag persze elmondtak, hogy mik egy ilyen kapcsolatnak a hatulutoi de ha tiltanak akkor dafke vele maradtam volna:-))Egy 30 eves pasi nem hulye, velhetoleg semmi komolyat nem szeretne, kerd meg h mutassa be es ne tiltsd el tole mert csak az ellenkezojet valtod ki belole:-)

Ennyi idosen az emberek fellangolnak, de amilyen gyorsan jott kb.ugyanolyan gyorsan el is mulik, ha pedig rendes a srac akkor semmi el nem rosszabb mintha egy korabeli tinivel menne el:-))

Az, hogy ajandekokat vesz az normalis, viszont nekem apukam mindig azt mondta, higy csak annyit fogadj el egy pasitol amit a zsebpenzedbol vissza tudsz adni. Mivel o adott zsebpenzt hat ize....egy csomo klassz dologra nemet mondtam, de ma mar ertem, h miert mondta es annak ellenere h fuggetlen, jomodu no vagyok atlag feletti fizetessel nem fogadok el pasikrol hatalmas ajandekomat. Kiveve a ferjemet:-)))

2015. ápr. 18. 21:43
 17/29 anonim ***** válasza:
95%
Elmondanám a véleményemet a dologról, de nyilván megtiltani nem tudnám, és nem is akarnám. 17 évesen már majdnem felnőtt, tudnia kell már ennyi idősen, hogy a döntéseinek következményei is vannak. Ezekre a következményekre nyilván felhívnám a figyelmét, de az életét nem élhetem helyette.
2015. ápr. 18. 21:43
 18/29 anonim ***** válasza:
92%

Mint ahogy sokan leírták tiltással semmit nem érsz el. Megpróbálnám vele megbeszélni hogy akkor hogy is van ez magyarázza el hogy miért van vele. És próbálnák a bizalmába férkőzni meg hogy te is hagy ismerd meg a pasit jobban. Akármilyen nehéz muszáj jópofát vágnod hogy több infót megtudhass a kapcsolatról. Egyébként nem biztos hogy ez most olyan egetrengető probléma. A nőknek mindíg is bejön a kicsi udvarlás ajándékok jó sex stb.

Nyilván nem hozzá fog férjhez menni. Majd az idő megoldja. Ismerd meg a palit és tudj meg minél többet róla. Aztán ha nagyon gen ya a pasi akkor meg alakítsd te úgy a dolgokat hogy kiábránduljon a lányod belőle. És ne tudja hogy a te kezed bennevan a dologban lehet sokba fog neked fájni de lehet úgy irányítani a történéseket.

De egy 30-éves pasi már tudja mi a védekezés úgyhogy örülj neki hogy nem egy kiskamasszal van aki esetleg teherbe ejti. Na? Ha nem innen akkor onnan de éppen van jó oldala is.

2015. ápr. 18. 21:50
 19/29 anonim ***** válasza:
10%
Megkeresném a pasit és elbeszélgetnék vele mint férfi a férfivel, hogy mi fog történni, ha többet a lányom közelébe megy.
2015. ápr. 18. 22:08
 20/29 anonim ***** válasza:
10%
szóval elku.vult a lányod?
2015. ápr. 18. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!