Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom kezelni édesanyám...

Nem tudom kezelni édesanyám viselkedését, és szerintem nagy mértékben ő okozza a depresszióm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Édesanyám nagyon furcsán viselkedik velem. Mások előtt az egekbe magasztal, hogy milyen jó gyerek voltam meg vagyok is, otthon meg olykor úgy viselkedik velem, mintha valami hülyegyerek lennék, aki sorra bukta az osztályokat és drogozott volna meg stb...Értelmiségi családból származom, így sosem drogoztam, még csak nem is cigiztem, gimnázium végéig kitűnő voltam, és most orvosi egyetemre járok,szóval nem érzem úgy, hogy hatalmas baj lenne velem, de megcsúszott az életem. Úgy érzem, hogy édesanyám mindig bánt. Nem fizikailag, hanem a szavaival. Pszichiáterhez is járok, mert öngyilkossági hajlamaim is voltak, és édesanyám erre is csak azt mondja, hogy hülyeség, és hogy saját magamnak kellene összeszedni magam. De folyamatosan ellenőrizget, ha gépezek és nem tanulok akkor megvető pillantásokat tesz. Ha többet eszem, mint amennyit ő gondol, akkor is ez a pillantás jön, és mikor mondom, hogy miért nem hagyja hogy elfogadjam magam? akkor az a válasz, hogy jó, akkor legyek mázsa felett, neki teljesen mindegy (megjegyzem 70kg vagyok 165 cm-hez, tudom hogy nem vagyok vékony, de nem érzem úgy, hogy ez olyan borzasztó nagy túlsúly lenne), de édesanyám nem tudja elfogadni, és ezáltal én is folyamatosan kínzom magam, hogy csúnya vagyok és már semmi önbizalmam sincs. Ő az az ember, akiben teljesen megbízom,és szerintem ez kölcsönös, de akkor miért bánt mindig???

2015. ápr. 18. 16:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
16%

''Értelmiségi családból származom, így sosem drogoztam''

Jaaa, csak a prolik gyerekei drogoznak?

Mondd, voltal te mar egyetemi buliban? Lattad az ott fetrengo ertelmisegi sarjakat?

2015. ápr. 18. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!