Hogyan viseljem el az anyósom viselkedését?
Figyelt kérdés
A barátommal csak hétvégenként találkozunk, és a két napból (hála az anyósomnak) jó ha egy fél napot együtt tudunk tölteni. Reggeltől estig sorolja a feladatokat a barátomnak, hogy ezt meg azt csinálja meg otthon. Én néha már feltudnék robbanni, ugyanis azért megyek, hogy együtt legyünk nem azért, hogy fenn üljek a szobájában amíg mindent megcsinál, amit kitalált neki az anyósom. Nincs 5 perc nyugtunk tőle. A másik amin kivagyok akadva, hogy a barátomnak van egy öccse, és ha van valami vitás kérdés, az anyósom mindig az öccsét védi és néha úgy beszél a barátommal, hogy legszívesebben beolvasnék neki. Az öccse a szent meg a jó, a barátom meg mindig a rossz és nem viselem jól, amikor bántják Őt. Mostanában már eljutottam odáig, hogy nem szeretnék menni hozzájuk, de nem akarom, hogy a barátom azt gondolja, hogy ezzel őt akarom büntetni, mert szó sincs erről. Szerintetek lesz olyan pillanat amikor megunja végre ezeket a dolgokat a barátom (mert én már nagyon unom, hogy ez megy minden hétvégén)? Ja és az anyósom háztartásbeli, apósom tartja el (életében kb. 5 évet ha dolgozott összesen) szóval lenne ideje megcsinálni a dolgokat, amikkel ugráltatja a barátomat szerintem. Miért van az, hogy az egyik gyerek a kedvenc a szent és sérthetetlen, a másik meg csak arra jó, hogy mindig mindent megcsináljon?2013. júl. 22. 19:27
1/15 anonim válasza:
Amíg a barátod nem beszél az anyjával vagy nem költözik el,addig így fog menni.
2/15 anonim válasza:
Miért ülsz fent? Segíts barátodnak a kiszabott feladatokban, úgy hamarabb is végez, meg anyós is látja, hogy összetartoztok.
3/15 anonim válasza:
Nálunk is ez van, bár az én párom már nem lakik otthon, csak néha megyünk haza a szüleihez hétvégére, de akkor biza segítenie kell. De olyankor én is segítek neki, ha pedig neki nem tudok, mert férfimunka, akkor anyósomnak segítek főzni, takarítani, stb. Te is besegíthetsz.
4/15 A kérdező kommentje:
Szoktam azért főzőcskézni vele, meg sokszor a barátommal is kinn vagyok és segítek, csak amikor este 5kor bekeveredünk és még akkor is mondja a következő dolgot, akkor azért már eldurran az agyam. Meg a férfi munkákban(autószerelés vagy ilyesmi) azért nem találok nagy élvezeteket.
2013. júl. 22. 19:36
5/15 anonim válasza:
Majd ha a barátod levállik érzelmileg az anyukájáról akkor esetleg lesz normális kapcsid is vele később is. A szülőt nem izgatja, hogy ti ekkor tudtok együtt lenni láthatod, és nem is fogja érdekelni. Nagy harcok várnak rátok, ha ennyire függ az anyjától.
6/15 A kérdező kommentje:
Sajnos én is úgy látom, hogy amíg nem "szabadulunk meg" anyukától meg a tesójától addig ez lesz. Néha egy hajszál választ el tőle, hogy beszóljak nekik amikor "nekimennek" a barátomnak, csak sajnos azt érzem, hogy hiába szólnék be az anyjának (ő érte, őt védve) ő még akkor is az anyja mellett állna nem mellettem. Pedig miatta vesznék velük össze.
2013. júl. 22. 19:52
7/15 anonim válasza:
Igen utána meg az lenne, hogy elvetted őket tőle. Ezt a lépést magától kell megtennie, persze kérdés, hogy utána te el tudod e visleni azt, hogy utálnak.
8/15 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, hogy ilyen szinten irányítják a srácot?
9/15 A kérdező kommentje:
22 évesek vagyunk mind a ketten és lassan 2 éve vagyunk együtt. Eleinte nem zavartak ezek a dolgok, de mostanában kezd betelni a pohár. Kéne egy kis idő együtt is nekünk, de ez nem adatik meg egyenlőre úgy tűnik.
2013. júl. 22. 20:11
10/15 anonim válasza:
Én nem gondolnám,hogy az autószerelési munkát az anyósod adja feladatul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!