Az anyósom egy sárkány és egy ravasz róka keveréke, hogyan viseljem el?
Figyelt kérdés
Azt hittem,hogy pár év után megváltozik vagy legalább jobban eltudom majd viselni de ez a nőszemély teljesen kikészit engem idegileg.Mindenbe beleszól,ha kifejtem a véleményemet akkor űgy néz rám mint aki meg akar ölni,a gyerekeimet kiakarja sajátitani és szó szerint a saját izlése szerint irányitani.Mi tévő legyek?2013. ápr. 12. 18:45
1/4 anonim válasza:
Együtt laktok? Mert ha nem, misem egyszerűbb. Dolgod van, nem érsz rá, nem engeded be.
2/4 anonim válasza:
Amit tisztaznod kell, hogy nem az anyosodhoz mentel felesegul, igy nem vagy koteles elviselni, viszont ezt a ferjed elott nem kell hangoztatni. pl. nem kell kifejtened a velemenyedet, ne legy beszelgeto partnere, hiszen mar itt te adsz lehetoseget arra, amirol eppen a soraid szolnak. FEleseg, edesanya vagy, tanuld meg kezelni az anyosodat, mivel a gyerekeidnek a nagymamaja, a ferjed edesanyja, ezt sem lehet figyelmen kivul hagyni.
3/4 anonim válasza:
Ez inkább ezotéria kategóriába való...
4/4 anonim válasza:
A család többi tagja ezt hogy viseli el? Párod, apósod?
Milyen tettei vannak anyósodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!