Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az anyósom egy sárkány és egy...

Az anyósom egy sárkány és egy ravasz róka keveréke, hogyan viseljem el?

Figyelt kérdés
Azt hittem,hogy pár év után megváltozik vagy legalább jobban eltudom majd viselni de ez a nőszemély teljesen kikészit engem idegileg.Mindenbe beleszól,ha kifejtem a véleményemet akkor űgy néz rám mint aki meg akar ölni,a gyerekeimet kiakarja sajátitani és szó szerint a saját izlése szerint irányitani.Mi tévő legyek?
2013. ápr. 12. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Együtt laktok? Mert ha nem, misem egyszerűbb. Dolgod van, nem érsz rá, nem engeded be.
2013. ápr. 12. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Amit tisztaznod kell, hogy nem az anyosodhoz mentel felesegul, igy nem vagy koteles elviselni, viszont ezt a ferjed elott nem kell hangoztatni. pl. nem kell kifejtened a velemenyedet, ne legy beszelgeto partnere, hiszen mar itt te adsz lehetoseget arra, amirol eppen a soraid szolnak. FEleseg, edesanya vagy, tanuld meg kezelni az anyosodat, mivel a gyerekeidnek a nagymamaja, a ferjed edesanyja, ezt sem lehet figyelmen kivul hagyni.
2013. ápr. 12. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
29%
Ez inkább ezotéria kategóriába való...
2013. ápr. 12. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:

A család többi tagja ezt hogy viseli el? Párod, apósod?

Milyen tettei vannak anyósodnak?

2013. ápr. 13. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!