Milyen hely Miskolcon a Zöld Sárkány Teázó?
Milyen a hangulata? Milyenek az árak? Nagy tömeg szokott lenni?
Köszönöm a válaszokat
kiskanna tea 390,590 nagykanna 790 kishely általában nincs tömeg csak hétvégéken vannak sokan. józene megye, kedvesek
a sütemények méregdrágák
Valóban nem olcsó, de én nagyon szeretem.
Főleg, ha kellemes zene szól és nincs tömeg, mert olyankor az emeleten lévő elszeparált részhez is le tudunk ülni, itt paravánnal vagy elválasztva a többiektől, cipőt le kell venni és párnákra ültök.
A wc az emeleten van, fizetni a végén kell a pultnál, ha kérsz teát általában le kell menni rendelni.
Voltam már egyszer úgy ott, hogy csak a rádió szólt, az kissé illúzióromboló, de legtöbbször hangulatos meditatív zenét tesznek be.
És szerencsére füstmentes hely!
A Zöld Sárkány teaház nagyon sok szempontból kiváló és Miskolci viszonylatban egyedülálló "közösségi tér". Ez a hely nem csupán egy kellemes teafű kivonat elfogyasztására alkalmas (értő kiszolgálás mellett) hanem ha van egy fertály órád itt kiszakadhatsz a mindennapi taposómalom egyhangú, személytelen és léleksorvasztó spiráljából...A kellemes zene, az eklektikus (erősen orientális) enteriőr, valamint az akár már a második látogatás után tapasztalható baráti viszonyulás a "fogyasztók" irányába teremti meg azt az egyedülálló atmoszférát amiért úgy érzi a Zöld Sárkány törzsközönsége, hogy ide bármikor bejön - akkor kicsit haza is jön...
Mint az előttem szólók hozzászólásaiból kicseng nem tartják a helyet olcsónak - mint minden ez is viszonylagos - ha ugyanis ilyen árképzés mellett az orrunk alá tolnának egy 25 filterből álló szortimentet és abból kéne választanunk a bögre forró vizünk mellé, na akkor valóban drágának tartanám, de a Z.S-ban a tea termő vidékek számos autentikus v. kezelt "termékét" kóstolhatod meg profi módon elkészítve a fentiekkel körítve és ez már teljesen más megvilágításba helyezi azt az összeget ami egy doboz cigaretta árával vetekedik - de ezt mindenki döntse el maga...
Ezek és még sok más miatt választom jómagam a Zöld Sárkányt közel megnyitása óta és erre mindenkit jó szívvel biztatok...
Ja és el ne felejtsem 2 hetenkénti gyakorisággal (szerda 18 óra után) "műkedvelő" órás klub működi (kezdőknek és haladóknak) ezen a helyen... minden amit az órákról, óra gyűjtésről, óra javításról, stb. tudni kell-tudni lehet...GYERTEK EZÉRT IS A ZÖLD SÁRKÁNYBA!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!