Milyen hely Miskolcon a Zöld Sárkány Teázó?
Milyen a hangulata? Milyenek az árak? Nagy tömeg szokott lenni?
Köszönöm a válaszokat
Szerintem a dekor erdekes es a maga modjan szep. Azonabn egy a hatranya, hogy amiota megnyitott -vagy 18 eve- nem volt rajta valtoztatva semmi, kiveve 1-2 uj asztal. Sok minden eleg poros es koszos.
Ha teazom naluk, a wc-t mindenkeppen el szoktam kerulni.
Ha figyelembe veszem a 10-es valaszolo velemenyet, akkor kulonosen aktualisnak talalnam en is, amit az elottem szolo irt. Az arak emelkednek, minimalis befektetessel a megnyitas ota. Az uj kepek a falon vagy az olcso, de nem odaillo rattan butorok elhelyezeset en sajna nem neveznem felujitasnak.
A hangulat valoban kellemes, de sajnos mar lattam en is a mosdot vagy hogy hogyan mosogatott a korabbi alkalmazott vagy a bar nagyon baratsagos ( bozontos) masik holgy. 1-2 szivacshuzigalas es kesz.
En bevallom gyakrabban jarnek, de inkabb megyek mar a Freibe, ahol rendezett es tiszta minden. ( ha nem, legalabb annak tunik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!