Hogyan tudnám rávenni a fiamat hogy megnősüljön, unokáim legyenek?
Figyelt kérdés
Mindene meg van. Saját háza, kocsija, jó keresete. Minden adott lenne a családalapításra.
De mindig azt mondja hogy nőt mindig talál, minek nősülne. De ez nem jól van így.
2015. ápr. 10. 21:14
31/35 anonim válasza:
A fiad egy semmilyen ember, örülj, hogy nem teszi tönkre más ember életét.
32/35 anonim válasza:
Sehogy, mert az ő élete, amibe neked nincs beleszólásod.
Én nő létemre nem akarok gyereket, nagy ügy.
Bár most úgy áll, hogy soha nem is lehet gyerekem, de nem bánom, legalább nyugodtan lehet szexelni :D
Bár apa is mindig jön az unokával, én kerek-perec megmondtam neki, hogy nem neki fogok szülni (ha valaha...), csakis kettőnknek.
Párom meg tudja, ha gyereket szeretne, nézzen olyasvalakit, aki ki tudja hordani és nem kerül kórházba két hónapos várandósan élet-halál között. De velem van, mert szeret.
33/35 anonim válasza:
A fiad hazas asszonyok szeretoje?
34/35 piroska és a farkas válasza:
Én a leendő unokáidnak nem kívánnék ilyen apát. Szánalmas, leginkább azért, mert nincs is tudatában annak, hogy mennyire szánalmas. Ettől függetlenül ne erőlködj, felesleges. Mindaddig, amíg a saját lelkének is hátat fordít, amíg nem érzi, hogy a " csak test" milyen végtelenül magányossá tesz, addig úgyse változik.
35/35 Kései Sirató válasza:
Ha férjes asszonyokkal folytat viszonyt, lehet, hogy már van is unokád, csak nem a fiad nevére anyakönyvezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!