Hogyan tudnám rávenni a fiamat hogy megnősüljön, unokáim legyenek?
Mindene meg van. Saját háza, kocsija, jó keresete. Minden adott lenne a családalapításra.
De mindig azt mondja hogy nőt mindig talál, minek nősülne. De ez nem jól van így.
Ja, és egy nagymama korú felnőtt ember esetleg megtanulhatna rendesen írni! "Megvan", nem pedig "meg van"... "hogy" előtt vessző...
Vagy esetleg inkább egy unatkozó és trollkodó tinivel van dolgunk?
Szia kérdező!
1:1 mintha rólam írnál!!!
34 vagyok van egy hazai viszonylatban jó állásom,lakás,kocsi,hitel nincs. És én is azt mondom a szüleimnek,hogy mi a francnak? Én sem látom értelmét a gyereknek és feleségnek,mert mindig van nőm a gimis lánytól a dögös 50-esig. Élvezem az életem és nem akarok kötötséget BOLDOG VAGYOK!!!! Fogad el,hogy a fiad is az,és örülj ennek.Támogasd és szeresd! Vagy jobb lenne egy ex-nej,váláskor elvesző lakás,mert sajna a mai házasságok jelentős része oda vezet!
Azért az nem feltétlen úgy van, hogy ha nem talál olyan nőt, akinek szívesen csinálna gyereket, ámde mégis lesz, azzal tönkreteszi az életét, vagy a gyerekét!
Mert sokan akkor jönnek rá, hogy milyen jó dolog is az, ha van gyerekük, ha már megszületett. Amikor már jönnek a közös élmények, kirándulás, állatkerti séta, játszótér, játékos birkózás apa-fia között (akár lánya között is), mikor verset mond, fellép az iskolában, mikor büszkén mesélheti a kollégáknak, hogy most épp miket csináltak együtt a gyerekével hétvégén.
Ekkor jönnek rá, hogy jó döntés volt a gyerek, és sok szép dologból maradnának ki, ha mégsem lenne. És még ha nem is az ideális nőtől van az a gyerek, vagy ha csak kéthetente látja hétvégére a gyerekét az apuka, mert eleve nem is költöztek össze, vagy elváltak az útjaik, akkor is lehet olyan boldogító a sok közös élmény, meg a tudat, hogy neveli a saját vérét, hogy van egy kis fickó vagy lányka, aki apának hívja, szereti, várja őt, hogy nem bánja meg egy cseppet sem az apuka, hogy mégis lett gyereke.
Inkább azok szokták csak bánni a dolgot, akik szűkölködnek anyagiakban, és az alapvető dolgokat is meg kell vonni maguktól a gyerek miatt. De ez esetben nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!